Ce avere imensă avea Benone Sinulescu și cui îi rămân toți banii. Artistul și-a presimțit moartea și își făcuse deja testamentul

18 nov. 2021
Ce avere imensă avea Benone Sinulescu și cui îi rămân toți banii. Artistul și-a presimțit moartea și își făcuse deja testamentul

Benone Sinulescu s-a stins din viață. Este a doua tragedie care lovește lumea muzicală, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Deși în vara acestui an medicii i-au salvat viața, când a fost găsit inconștient în casă, iată că de această dată a fost prea târziu.

Starea lui Benone Sinulescu s-a degradat în ultimele zile, mărturisește chiar soția sa, care a fost acuzată la un momendat de impresarul artistului că nu îl îngrijșește pe acesta cum se cuvine.

Aceasta a povestit că artistul ar fi făcut o pneumonie de aspirație, nu a vrut să fie dus la spital de frică, iar joi, acesta și-a dat ultima suflare în jurul orei 14.

”Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a mărturisit soția lui Benone Sinulescu pentru impact.ro.

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu și-a pus toate lucrurile la punct încă din anul 2014. Artistul și-a făcut atunci testamentul, ba chiar dezvăluia deschis ce se va întâmpla cu proprietățile sale, averea, dar și cu drepturile de autor.

Pentru că și-a iubit enorm soția, totul îi va rămâne ei, iar după ce aceasta va înceta din viață, întreaga avere și drepturile de autor vor rămâne nepoților, mai mărturisea artistul.

”Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu, potrivit viva.ro.