Ce pensie enormă încasează de la statul român miliardarul Ion Țiriac? Ce job secret a avut acesta timp de 20 de ani

04 oct. 2021
Ce pensie enormă încasează de la statul român miliardarul Ion Țiriac? Ce job secret a avut acesta timp de 20 de ani

La 82 de ani, Ion Țiriac este în continuare în formă maximă și are mari planuri de business. Cu toate că fiul său, Ion Ion Țiriac se ocupă de o parte din afaceri, tot miliardarul ia deciziile finale.

Recent s-a zvonit că Ion Țiriac ar fi bolnav destul de grav. De altfel, el a și lipsit de la nunta Simonei Halep, iar de aici doar un pas până la foarte multe speculații, mai ales că el a și insistat pe ideea că ea ar trebui să se retragă din tenis pentru că nu o mai ajută corpul.

Simona Halep a ținut să sublinieze că va mai juca cel puțin 2-3 ani de acum înainte, poate chiar 4. Își dorește inclusiv să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, iar întrebările despre finalul carierei sale o deranjează teribil.

Ce pensie enormă încasează Ion Țiriac de la statul român

Ion Țiriac continuă să fie sfătuitorul ei principal. De ziua ei, el a fost alături de ea și chiar i-a oferit un tort. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Astfel s-a dorit să se pună punct zvonurilor legate de boala lui.

Pe lângă statutul de fost tenismen de top, miliardar și om de afaceri extrem de abil, Ion Țiriac a mai avut un job, despre care puțini știu. El  a lucrat ca ofițer al ministrului de Interne timp de 20 de ani, ceea ce l-a trasnformat astăzi într-unul dintre pensionarii de lux ai statului român.

Acesta a ieșit la pensie cu gradul de colonel, iar pentru munca depusă el primește astăzi în fiecare lună o sumă cuprinsă între 10.000 lei și 12.000 lei, potrivit Playsport.ro.