Ce salariu enorm are Edi Iordănescu la Naționala de la Fotbal? Antrenorul este făcut praf după eșecurile României

08 iun. 2022
Ce salariu enorm are Edi Iordănescu la Naționala de la Fotbal? Antrenorul este făcut praf după eșecurile României

Edi Iordănescu a bifat victorii importante în fotbalul românesc, iar asta l-a trimis direct în funcția de selecționer al României, care îi aduce sume imense lunar în conturi.

Cu toate astea, odată cu noul post ocupat, cariera sa a luat o întorsătură neașteptată. Rezultatul de la ultimul meci l-a făcut pe Edi Iordănescu să aibă cele mai slabe rezultate în primele patru partide din istoria României, iar de aici ar putea apărea și probleme pe plan financiar.

Îi va afecta acest lucru veniturile lunare? Nu știm, cert este că în prezent, Edi Iordănescu primește în conturi sume cu multe zerouri. În momentul în care a devenit selecționer, acesta a semnat un contract bine pus la punct.

Conform acestuia, prima fază prevede meciurile în Liga Națională, pentru care Edi Iordănescu ar încasa 20.000 de euro lunar. Suma crește în campania de calificare la Campionatul European din 2024.

Suma imensă pe care o încasează lunar Edi Iordănescu

Cei de la FRF susțineau că salariul lui Edi Iordănescu ar urma atunci să ajungă la nu mai puțin de 30.000 de euro lunar, sumă destul de impresionantă.

Ghinionul său a fost partida Bosnia-România care s-a terminat cu un scor de 1-0, lucru care a făcut ca Edi Iordănescu să rămână, din nou, fără victorie după cele patru meciuri de când a ocupat funcția de selecționer al României.

Iar asta nu este tot, căci tehnicianul a mai primit și o altă veste proastă. Atacantul Denis Alibec a suferit o accidentare după ce a încercat să țină în teren o pasă expediată de Octavian Popescu, însă Edi Iordănescu a încercat să fie optimist și după acest eveniment.

”Denis este suspect de ruptură. Cinste lui că a jucat și a dat tot ce a putut”, dezvăluia Edi Iordănescu, la finalul partidei.