Cea mai mare minciună spusă despre Raed Arafat a devenit virală. O aberație de proporții distribuită de mii de români

07 nov. 2021
Cea mai mare minciună spusă despre Raed Arafat a devenit virală. O aberație de proporții distribuită de mii de români
Raed Arafat, administrând vaccinul

Oamenii sun înclinați să creadă o minciună mai mare decât una mică, o spun psihanaliștii, iar în România acest lucru este extrem de evident. Încă de la debutul pandemiei au devenit virale extrem de multe informații false, pe care internauții le-au înghițit pe nemestecate. Mai grav decât atât este că reputați moderatori de televiziuni le-au expus și ei publicului, lăsând să se înțeleagă că sunt adevărate.

Raed Arafat a fost ținta multor atacuri. Deși de-a lungul timpului s-a dovedit a fi cea mai rațională voce a pandemiei, prevestind de fiecare dată în avans tragediile care urmează, dacă nu se iau măsuri, acesta a fost prezentat ca dușmanul poporului de mai multe posturi de televiziune.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a ținut acum să vină cu o precizat legt de încă o știre falsă care circulă despre el și care a devenit virală. Mai exact că el ar purta pistol, la conferințele de presă la care participă.

Cea mai mare minciună despre Raed Arafat

Raed Arafat, mesaj important pentru toți românii. Ce trebuie să facă de acum urgent dacă s-au infectat cu noul virusRaed Arafat a explicat că nici măcar nu are permis de port armă și că este încă o dezinformare, care circulă despre el. De altfel au fost foarte multe. Înainte de pandemie, el era persoana care se bucura de cea mai mare încredere în rândul populației. A dovedit, însă că nu-l interesează imaginea și a continuat să-și facă jobul impecabil.

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmațiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulți, dându-le share aberațiilor lor, sunt, de fapt, telefonul și stația radio pe care m-am obișnuit de ani de zile să le port la brâu! Știam de această poză care circulă de ceva timp, însă ieri (sâmbătă – n.r.) mi-a spus un prieten că din nou această știre falsă a devenit virală, după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureș”, a ținut să precizeze medicul Raed Arafat, duminică, pe Facebook.