Cea mai proastă veste pentru Simona Halep în turneul de la Madrid. Ce urmează din nou pentru sportivă.

04 mai 2022
Cea mai proastă veste pentru Simona Halep în turneul de la Madrid. Ce urmează din nou pentru sportivă.

Simona Halep a arătat o formă foarte bună în turneul de la Madrid, unul dintre preferatele ei. Aceasta și-a făcut debutul alături de noul său antrenor, celebrul Patrick Mouratoglou și a reușit să câștige trei meciuri importante. Le-a învins pe rând pe chinezoaica Shuai Zang, Paola Badosa, numărul 2 mondial și apoi pe Coco Gauff.

În sferturi, Simona Halep a întâlnit-o pe tunisianca Ons Jabeur, pe care reușise să o învingă în turneul de la Dubai. Favorita numărul 8 a turneului nu i-a dat nicio șansă româncei și a învins-o cu 6-3, 6-2.

Este cea mai proastă veste posibilă pentru Simona Halep și Patrick Mouratoglou care sperau să-și treacă în palmares prima mare victorie în această formulă. Românca i-a urat succes la final adversarei sale și i-a spus că speră să câștige turneul.

Ce urmează acum pentru Simona Halep

Pentru Simona urmează câteva zile de pauză, iar apoi va juca la Roma, turneu pe care de asemenea l-a câștigat în trecut. Obiectivul ei este probabil Roland Garros, acolo unde a triumfat în trecut, după două finale dramatice pierdute.

Important este că românca a revenit puternic în circuit și arată un tenis mult mai sigur decât până acum. Are multă încredere în ea și sunt mari șanse să o vedem din nou ridicând un trofeu important deasupra capului.