CEC Bank închide aceste servicii! Nimic nu va mai fi funcțional în aceste zile. Toți clienții trebuie să știe la ce să se aștepte

21 apr. 2023
CEC Bank închide aceste servicii! Nimic nu va mai fi funcțional în aceste zile. Toți clienții trebuie să știe la ce să se aștepte

CEC Bank este una dintre cele mai dinamice bănci în momentul de față. Scandalul Schengen i-a dat aripi și a atras foarte mulți clienți noi. În prezent se află pe locul 6 ca număr de active în topul băncilor din România, condus de Banca Transilvania, dar are ambiții mari.

CEC Bank vrea nu numai să-și păstreze clienții actuali, dar și să atragă alții noi. Tocmai de aceea are grijă să furnizeze mereu informațiile necesare la timp și în același timp se dezvoltă tot timpul, inovând și înlocuind servicii mai vechi cu altele noi mai performante.

Reprezentanții instituției bancare au anunțat recent o serie de servicii care nu vor mai funcționa.

Conform anunțului făcut de CEC Bank, în perioada 19-22 aprilie, deci de miercuri și până sâmbătă, clienții trebuie să știe că vor fi efectuate o serie de lucrări de mentenanță IT cu scopul de a oferi o îmbunătățire a serviciilor informatice.

Iar având în vedere aceste lucruri, este posibil ca unele aplicații bancare CEC Bank să nu funcționeze, adaugă sursa citată. CEC Bank actualizează constant starea serviciilor pe site-ul oficial.

Astfel, clienții care întâmpină dificultăți pe aplicația pusă la dispoziție de bancă pot consulta link-ul oferit de sursa citată. În același timp, reprezentanții CEC Bank au ținut să le ceară scuze clienților pentru acest disconfort creat.

CEC Bank revine la normal de mâine

Asta în condițiile în care numeroase persoane depind de aplicațiile bancare, pentru a-și monitoriza banii, ori pentru a efectua plăți. Începând cu 22 aprilie însă, lucrurile urmează să revină la normal, după cum anunță sursa citată.

”Pentru a vă putea oferi servicii de încredere în orice situație, în perioada 19-22 aprilie, vom efectua lucrări de mentenanță IT pentru îmbunătățirea sistemelor informatice.

Este posibil ca anumite aplicații bancare să funcționeze cu intermitențe. Aici vom actualiza starea serviciilor: https://www.cec.ro/disponibilitatea-serviciilor. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, este mesajul pe care CEC Bank l-a transmis clienților săi.

Și alte bănci din România au mai efectuat astfel de lucrări de mentenanță, iar de fiecare dată, clienții au fost informați din timp pentru a știi ce se întâmplă.

Tags: