Cine este adevărata moștenitoare a imperiului Dedeman? Ce job are în prezent superba Karina Pavăl

15 mai 2022
Cine este adevărata moștenitoare a imperiului Dedeman? Ce job are în prezent superba Karina Pavăl

Frății Dedeman au construit un adevărat imperiu. Magazinele Dedeman sunt prezente în toată țara, iar Dragoș și Adrian Pavăl au în plan extinderea și peste hotare a brandului lor.

Puțini știu însă cine ar urma să moștenească întreaga avere, care, potrivit Forbes s-ar ridica la 2,5 miliarde de euro. Numele ei nu a mai fost auzit public, cel puțin până acum.

Dragoș Pavăl, unul dintre frații Dedeman are o fiică care are doar 28 de ani și deja are planuri mărețe. Karina Pavăl este numele ei, iar tânăra a locuit ani întregi la Londra.

Acolo și-a finalizat și studiile, la Universitatea Queen Mary, apoi a finalizat și un program de masterat în cadrul Universității Cambridge, axat pe zona financiară şi real estate.

Până acum tânăra a fost o prezență discretă, însă ultima tranzacție făcută de frații Dedeman a adus-o în prim plan. Dragoș și Adrian Pavăl au achiziționat 30% din grupul de firme Tei, ce cuprinde atât lanţul de retail farma Farmacia Tei, cât şi retailerul de magazine cu articole pentru copii Bebe Tei.

Karina Pavăl a fost cea mai încântată de tranzacția realizată de tatăl și de unchiul său, semn că este posibil ca tânăra să își fi dorit destul de mult acest lucru.

Ce planuri are Karina Pavăl pentru Dedeman

”Acest parteneriat are la bază o viziune de business comună şi un set de valori şi principii fundamentale pe care le împărtăşim cu grupul Tei. Avem încredere că experienţa noastră de scalare a unui business de retail, împreună cu expertiza şi cunoaşterea aprofundată a pieţei farma, de puericultură şi produse de îngrijire personală de către Roxana si Irina (n.r Maftei), vor duce povestea Grupului Tei la următorul nivel, pe una dintre cele mai dinamice şi competitive pieţe din România”, a mărturisit Karina Pavăl, cu ocazia anunţării tranzacţiei, potrivit Business Magazin.

Pentru a se ocupa de acest business însă, fiica lui Dragoș Pavăl a fost nevoită să părăsească Londra și să revină în România, dar nu are niciun regret, ba din contră, spune că aceasta a fost cea mai bună decizie pe care a putut să o ia.

Să nu uităm oricum că datorită tatălui său, Dragoş Pavăl, Karina a făcut primii pași în zona afacerilor încă înainte să împlinească 25 de ani, iar în viitor, are în plan să contribuie la consolidarea şi dezvoltarea diferitelor linii de business alături de ceilalţi membri ai familiei sale şi de întreaga echipă Dedeman.