Cine vine antrenor la națioanal de fotbal a României în locul lui Mirel Rădoi după ce acesta a anunțat că demisionează deși România a câștigat cu Armenia

12 oct. 2021
Cine vine antrenor la națioanal de fotbal a României în locul lui Mirel Rădoi după ce acesta a anunțat că demisionează deși România a câștigat cu Armenia
Sursa foto: Facebook

Aspru criticat pentru primele jocuri ale echipei naționale de fotbal a României, Mirel Rădoi a anunțat, culmea, după o victorie că va pleca la finalul lunii noiembrie, imediat ce se vor finaliza ultimele două meciuri din acest ciclu de calificare la Cupa Mondială. Selecționerul a precizat că nu poate fi întors din drum, cu privire la această decizie.

România a învins Armenia cu 1-0 și a ajuns pe locul 2 în grupe după Germania și are mari șanse să meargă la baraj. Mai are, însă două hopuri importante de trecut: Islanda și Liechtenstein. Cele două echipe sunt mai slab cotate și nu mai au șanse matematice să meragă mai departe, dar jucătorii noștri trebuie să rămână concentrați.

„Trebuie să treacă la alt nivel (echipa națională – n.r.). Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a declarat Mirel Rădoi, în conferința de după România – Armenia, care și-a anunțat practic și demisia.

Acesta a continuat apăsat că decizia lui este una finală și că indiferent de ce ofertă va veni de la federație, el nu mai vrea să continue la echipa națională.

Cine ar trebui să vină în locul lui Mirel Rădoi la echipa națională

„Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.”, a mai declarat Rădoi.

Întrebat pe cine ar recomanda ca antrenor în locul lui, selecționerul a dat un nume, chiar dacă în glumă. Însă este unul serios totuși. Federația are în vedere mai mulți antrenori, însă nu este chiar simplu să convingă pe unul din ei să preia echipa într-un moment de maximă tensiune.

„Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu. Cred că în afară de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc. Eu mi-aș da nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent”, a spus Mirel Rădoi, în conferința de presă de la finalul meciului România – Armenia 1-0.”, a mai spus Mirel Rădoi.