Cristina Bâtlan a spus ce salarii imense oferă la Musette. Cum poate ajunge orice angajat chiar și la 10.000 de euro

24 mai 2022
Cristina Bâtlan a spus ce salarii imense oferă la Musette. Cum poate ajunge orice angajat chiar și la 10.000 de euro

Cristina Bâtlan, fondatoarea companiei Musette, a scos la iveală ce salarii le oferă angajaților pe care îi are. Compania a luat ființă în urmă cu 20 de ani, devenind un adevărat succes.

Cristina Bâtlan a declara că nu este de acord cu salariul minim pe economie, motiv pentru care sumele pe care angajații ei le primesc sunt peste media. Aceasta a declarat că unii dintre angajații companiei Musette pot ajunge la sume de 10.000 de euro lunar.

Totuși, Cristina Bâtlan spune că un angajat fără experiență primește un salariu de 700 de euro lunar, însă suma va crește pe parcurs.

„La Musette, nu cred că avem salariul minim pe economie. Nici nu cred că există în companie. Ok, poate să fie un start, poți să începi la un minim pe economie, că nu te cunoaște nimeni, n-ai muncit niciodată, dar nu rămâi acolo. Avem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro”, a declarat fondatoarea Musette.

Cristina Bâtlan își vinde pantofii purtați în emisiune

Cristina Bâtlan este unul dintre ”leii” de la emisiunea ”Imperiul leilor” de la Pro TV. Fondatoarea Musette a declarat că pantofii pe care i-a purtat în cadrul emisiunii sunt puși la vânzare, iar pentru ei cere câteva sute de lei.

Fondatoarea companiei mai spune că acești pantofi i-au purtat noroc și cere pe ei 699 de euro.

„Cu pantofii potriviți cucerești lumea, spune zicala….Sunt bucuroasă să vă anunț că pantofii care mi-au purtat noroc la fiecare emisiune sunt acum disponibili în ediție limitată.”, a scris aceasta în mediul online.