CTP a spus cine va fi urmașa Simonei Halep. Jucătoarea de tenis care l-a fascinat la Transylvania Open. Nu este Emma Răducanu

28 oct. 2021
CTP a spus cine va fi urmașa Simonei Halep. Jucătoarea de tenis care l-a fascinat la Transylvania Open. Nu este Emma Răducanu

Zilele acestea se desfășoară la Cluj turneul WTA 250, Transylvania Open. Deși toate biletele fuseseră vândute, autoritățile au interzis publicul la competițiile sportive, ceea ce a fost o mare dezamăgire pentru organizatori, dar și pentru tenismenele românce prezente aici. După primul tur au mai rămas pe taboul Simona Halep, Ana Bogdan, Irina Bara, Jaqueline Cristian, dar și britanica Emma Răducanu, pe jumătate româncă.

Cristian Tudor Popescu, un mare pasionat al acestui sport urmărește și el cu mare atenție turneu și a fost foarte impresionat de una dintre jucătoarele din noua generație. O consideră cea mai talentată dintre toate și crede că ar putea păși pe urmele Simonei Halep.

După primul tur, au mai fost eliminate Gabriela Ruse, care a intrat pentru prima dată în carieră în top 100, Irina Begu, Andreea Prisăcariu și Alexandra Ignatik. Dar niciuna nu i-a atras atenție lui CTP. Nici Emma Răducanu nu l-a convins, dar l-a fascinat frumoasa Jaqueline, care a intrat pe teren cu o pelerină de Dracula.

Ce spune CTP despre Jaqueline Cristian

„Draqueline Cristian! De când aștept seara asta! Cea mai talentată româncă din generația ei, Jaqueline Cristian, a făcut cel mai bun meci al carierei de până acum, în fața capului de serie 5 al Openului Transilvaniei, puternica australiancă Ajla Tomljanović!

Forță, luciditate, concentrare (Ajla a revenit de la 1-5 în primul set și i-a respins 3 mingi de meci!) și o rezistență fizică impresionantă, atinsă în urma a zile și zile de antrenament, care i-a permis, după meciul monstru de 3 ore cu Kaja Juvan, s-o învingă în două seturi „braț de fier”, 7-6, 7-5, pe Tomljanović. Draqueline e în sferturi, cu pelerina contelui cu tot.

Unde ar fi nemaipomenit s-o întâlnească pe Simona. Indiferent însă de ce va fi, cred că acum, la Cluj, Jaqueline Cristian a făcut pasul în nivelul următor al tenisului mondial!”, a scris CTP pe contul său de Facebook.