Cu ce vaccin s-ar fi imunizat Diana Șoșoacă anti COVID-19? De ce minte constant poporul: acuzații extrem de grave

13 oct. 2021
Cu ce vaccin s-ar fi imunizat Diana Șoșoacă anti COVID-19? De ce minte constant poporul: acuzații extrem de grave

S-a vaccinat Diana Șoșoacă? Au apărut din ce în ce mai multe acuzații în acest sens. Senatoarea s-ar fi imunizat în urmă cu mult timp, iar serul ales ar fi fost Sputnik sau mai bine zis Astra Zeneca. Pe internet circulă intens această informație, care pare destul de credibilă, ținând cont că aceasta a umblat prin multe medii contaminate și a pățit nimic.

Diana Șoșoacă nu a purtat nici mască de protecție și a participat la numeroase restricții anti-vaccinare și anti-restricții. O parte din cei care i-au fost alături la mitinguri s-au îmbolnăvit, cum este deja cazul deja cunoscut al lui Erno Kovacs, care a ajuns la spital în stare gravă. Ulterior acesta îndemnat oamenii să se vaccineze pentru că virusul te poate pune la pământ și le-a mulțumit medicilor că i-au salvat viața.

Mai mulți internauți acuză faptul că aceasta ar fi de fapt o simplă unealtă a Rusiei, care are drept scop destabilizarea României. Nu există, însă nicio dovadă în acest sens, iar până acum aceste informații nu pot fi trecute decât la speculații.

Diana Șoșoacă neagă acuzațiile

Pentru că v-a viralizat foarte mult informația referitoarea la vaccinarea Dianei Șoșoacă aceasta a ținut să vină cu o precizare în acest sens.

„Eu, Senator al României, Diana Iovanovici-Șoșoacă, dezmint articolele calomnioase din presă în care se afirmă că m-aș fi vaccinat!

NU M-AM VACCINAT! NU MA VACCINEZ! NU MĂ SUPUN ACESTUI EXPERIMENT ȘI VĂ ÎNDEMN SĂ ÎMI URMAȚI EXEMPLUL! AM ALES LIBERTATEA!”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatoarea a fost acuzată că minte românii la televizor și pe rețelele de socializare pentru a le face rău. Unii chiar au numit-o criminală. De cealaltă parte, are și susținători. De exemplu, artistul Mihai Trăistariu i-a transmis că o susține pentru funcția de președinte al României.

Mihai Trăistariu o vrea pe Diana Șoșoacă președintele României

„Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să va votez PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Să candidați neapărat ! România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina de Facebook a senatoarei.

Diana Șoșoacă i-a mulțumit și a avut și un îndemn pentru el.

„Vă mulțumesc din suflet! Până la președinție, aș vrea să ne unim cu toții, să salvăm poporul român, pentru că se poate! Admirația este reciprocă!”, a scris Diana Șoșoacă la postarea respectivă.