Cum arată fiica superbă a lui Codrin Ștefănescu? Politicianul urma să se căsătorească cu Anamaria Prodan

13 nov. 2021
Cum arată fiica superbă a lui Codrin Ștefănescu? Politicianul urma să se căsătorească cu Anamaria Prodan
Sursa foto: Facebook

Binecunoscutul politician Codrin Ștefănescu a evitat să vorbească despre viața sa privată în mod public, de aceea în mare parte aceasta este un mister. Chiar dacă este un burlac convins, el s-a afișat în numeroase rânduri alături de fotomodele și este chair tatăl a doi copii.

Codrin Ştefănescu este foarte prezent în lumea politică, dar viața lui privată este un mister pentru mulți dintre noi. Deși este un burlac convins, fostul parlamentar este tatăl a doi copii, Andra și Radu.

Politicianul a fost împreună cu Luiza Tănase între anii 1998 și 2010, fără a se căsători însă. În urma acestei relații politicianul a devenit tată și are o fată, pe Andra. Din păcate relația dintre Codrin și Luiza nu a funcționat și s-au despărțit după 12 ani fără prea multe explicații.

S-au despărțit amiabil

Chiar dacă o au pe Andra, cei doi nu țin legătura și Codrin Ștefănescu a recunoscut că nu știe nimic de viața fostei partenere. Cu toate acestea, ei s-au despărțit în condiții amiabile.

„Nu am mai ținut legătura cu aceasta. Nu știu care este viața sa. Știu că este măritată cu fiul vitreg al lui Dan Ioan Popescu. Nu comentez acest lucru și nu mă interesează. Am avut o relație frumoasă. Avem o fetiță împreună. Ne-am despărțit în condiții amiabile. Nu ne-am certat, dar nici nu am mai ținut legătură”, a spus Codrin Ștefănescu.

Andra Ștefănescu are acum 18 ani și s-a stabilit în Anglia alături de mama ei. Ea este studentă la o facultate din Marea Britanie, iar în România vine doar în vacanță, pentru a-și vizita tatăl, dar și prietenii, scrie wowbiz.ro.

Andra Ștefănescu, fiica politicianului. Sursa foto: Facebook

Aproape de o căsătorie cu Anamaria Prodan

Codrin Ştefănescu mai are însă un copil în vârstă de 5 ani din căsnicia cu fotomodelul Alice Constantinică. Cei doi au fost împreună aproape cinci ani, iar în 2016, fotomodelul a născut un băiat.

Politicianul a fost într-o relație și cu celebra impresară Anamaria Prodan, pe vremea când aceasta nu-l cunoscuse încă pe Laurențiu Reghecampf. Și se pare că nu a fost o relație pasageră pentru că cei doi s-au gândit chiar la întemeierea unei familii. La vremea aceea, Codrin Ștefănescu se afla în PRM sub aripa lui Vadim Tudor.

Codrin Ștefănescu este din Craiova și potrivit CV-ului său este absolventul al Facultății de Economie Informatică și al Facultății de Relații Economice Internaționale.

Fostul parlamentar este prezent în politica românească de mai bine de 20 de ani, iar în ultimii ani a fost un aprig susținător al lui Liviu Dragnea. Între 2011-2018 el a ocupat funcția de secretar general al PSD București, atunci când postul a fost desființat. De asemenea, în 2018 a candidat pentru funcția de secretar general al partidului, însă a pierdut în fața lui Marian Neacșu.