Dana Budeanu îngroapă România TV: „Nu sunt banii tăi de acasă, animalo! Nesimţito ce eşti”. Delir total în direct

11 nov. 2021
Dana Budeanu îngroapă România TV:

Postul de televiziune de știri, România Tv (RTV) are mari probleme în ultima perioadă. Curg amenzile de la CNA din cauza unor declarații controversate ale invitaților din platou, dar și a unor știri care sunt considerate dezinformări grave. După ce emisiunea lui Victor Ciutacu s-a ales cu sancțiuni de aproximativ 20.000 de euro, acum mai vine una.

De data aceasta, amenda se ridică la 10.000 de lei, iar acuzațiile au fost multe. Însă penalizarea vina ca urmare a afirmațiile preotului Valentin Guia care a avut numeroase discursuri delirante.

„Uitaţi în ce hal am ajuns! Nasc bărbaţii în timp ce copiii mor de foame. Băi, ne-au umplut ăştia în ultima vreme de LGBT; de droguri, de avorturi, de prostituţie, e o ură viscerală în ţărişoara mea. Chiar nu vedeţi semnele lui Dumnezeu sunt aceleaşi care au fost în Sodoma şi Gomora. Ne rugăm pentru binele copiilor noştri şi voi veniţi şi le băgaţi toate abjecţiile astea ale voastre. Lăsându-i pe cinci rătăciţi să ne implementeze problemele şi toate rătăcirile lor de la Comunitatea Europeană”, a spus preotul Valentin Guia, la România Tv, citat de paginademedia.ro.

Membrii CNA le-a spus celor de la postul de știri că este inadmisibil ca invitaților din platou să li se permită să spună orice. Au fost aduse în discuție și știrile false legate de cozile de la aeroport sau cele cu imagini violente despre cum „noua ordine mondială este impusă prin violenţă”, emisiunea vorbea despre „ce pregătesc neomarxiştii în România” şi „când va ajunge şi la noi”.

Dana Budeanu, delir total

Picătura care a umplut paharul a fost monologul Danei Budeanu, care s-a lansat într-un tir de acuzații fără precedent la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în scandalul gunoaielor. Trebuie menționat și faptul că Radu Budeanu, fostul soț al designerului este acționat la Romprest.

„Noi plătim acest gunoi, noi plătim toate penalităţile pe care tu le vei plăti la Romprest pentru că nu ai respectat contractul cu noi. Noi oamenii, de la noi iei bani, nu sunt banii tăi de acasă. Animalo, nu-s banii tăi, sunt ai noştri. Eu îmi iau tot gunoiul, mă rog am vorbit cu cineva, că nu-l care eu şi o să-l duc la tine în faţa casei să-l iei tu de acolo. Nesimţito ce eşti”, a spus aceasta într-o emisiune de la finalul lunii iulie, însă este doar unul dintre monologurile sale de tip delir.