Dani Oțil a făcut accident cu mașina. Care este stare lui de sănătate acum: „Două reci și una caldă”

23 mai 2021
Dani Oțil a făcut accident cu mașina. Care este stare lui de sănătate acum:
Dani Oțil

Dani Oțil trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții lui. Prezentatorul de la Neața s-a căsătorit în urmă cu o săptămână cu Gabriela Prisăcariu, iar în curând cei doi vor avea și un copil. Mai mult decât atât, acesta s-a putut întoarcea și la marea lui pasiune: cursele de rally. Doar că revenirea nu a fost una complet fericită.

Dani Oțil este un împătimit al acestui sport periculos, iar în urmă cu un an el a câștigat singura etapă pe timp de pandemie. De data aceasta, însă a suferit un accident cu mașina. Starea lui de sănătate este bună și totul a fost recuperat pentru ca el să-și poată continua traseul, însă nu cu rezultatul dorit.

Dani Oțil, accident cu mașina sa de rally

„Ramane in cartea mea cu doua reci si una calda: Am lovit mașina neprovocat, fara sa ma grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit sa improvizam, am facut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Caldă e ca ne-am întors la curse in oraș si am vazut fețe fără masca dupa un an”, a scris Dani Oțil pe contul său de Instagram.

Dani Oțil s-a căsătorit cu Gabriela Prisăcariu

Vedeta Antena 1 așteaptă cu nerăbdarea nașterea copilului pe care-l va avea cu soția lui Gabriela Prisăcariu. Este posibil ca apoi să apară modificări în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, difuzată de șase ori pe săptămână, câte patru ore. Programul este unul infernal, iar colegul său, Răzvan Simion a dat deja de înțeles într-un podcast al lui Mihai Bobonete că se gândește serios să renunțe la acest proiect.

Pleacă Dani Oțil de la Antena 1?

Și Dani a spus într-o emisiune că după nașterea copilului își dorește mai mult timp liber. Chiar dacă momentan nu a fost transmis nimic oficial, numeroase surse media au dezvăluit că în trustul Intact este multă nemulțumire din cauza cerințelor foarte mari, fără a fi totul dublat și de o creștere salarială. Răzvan Simion ar fi fost cel mai vehement.

Pentru emisiunea Neața a mai fost cooptat și Florin Ristei, cel care este și jurat X-Factor și care a mai avut o emisiunea la Antena 1, alături de Diana Munteanu, Prietenii de la 11. Pentru că nu avea audiența scontată, a fost scoasă de pe post. La acel moment, artistul a avut o reacție negativă, spunând că este scârbit de decizia conducerii. Detalii AICI.