De ce a murit de fapt rapperul Nosfe. Ce i-a provocat decesul cu adevărat. Motivul real pentru care adevărul este ținut secret

17 oct. 2022
De ce a murit de fapt rapperul Nosfe. Ce i-a provocat decesul cu adevărat. Motivul real pentru care adevărul este ținut secret

O veste foarte tristă și un caz care ar trebui mediatizat corect și dat exemplu. Din păcate, duminică, 15 octombrie, rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz a murit. Tânărul avea doar 37 de ani și foarte mulți artiști îl cunoșteau și îl apreciat. Era extrem de talentat și dedicat muncii lui.

Cauza decesului nu a fost făcută publică și pentru a pune punct specualațiilor colegii lui au transmis că Nosfe ar fi suferit un infarct. Partenera lui de viață l-a găsit căzut în locuința lui din Balotești și a chemat imediat Salvarea. Medicii nu au putut decât să constate decesul.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a trupei.

Nosfe era considerat un foarte bun producător muzical, dar mai mulți cunoscuți ai lui au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că acesta ar fi consumat regulat substanțe interzise. Este posibil ca drogurile să-i fi șubrezit sănătatea și să-i fi cauzat în timp moartea timpurie. Momentan nu există informații oficiale în acest sens și încă se așteaptă concluziile autorităților.

Ce a transmis Poliția

Din păcate, în România nu se realizează campanii de conștientizare a pericolului real pe care îl reprezintă aceste substanțe toxice, care se găsesc foarte ușor în cluburile de lux. Poliția rar acționează, iar traficanții nu au nicio problemă în a-și vine marfa.

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv, a precizat sursa citată. S-a relaţionat cu medicul legist, care s-a deplasat la faţa locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se precizează în comunicatul IPJ Ilfov.

Cu câteva ore înainte să moară, Nosfe ar fi susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, la Trap Attack, potrivit calendarului evenimentului.