Dedeman vinde cu doar 60 de lei un produs extrem de scump! Toți românii visează la el. Este un cadou pentru clienți această super reducere

24 apr. 2023
Dedeman vinde cu doar 60 de lei un produs extrem de scump! Toți românii visează la el. Este un cadou pentru clienți această super reducere

Dedeman a cunoscut o ascensiune majoră în ultimii zece ani. A pătruns pe piață cu prețuri foarte mici și cu toate că acum ofertele nu mai sunt cele mai bune, continuă să aibă cei mai mulți clienți. Strategia fraților Pavăl a funcționat, însă perfect dar cei doi patroni sunt astăzi miliardadri în euro.

Dedeman are acum, însă la oferă niște produse de care orice român are nevoie în casă. Prețurile sunt reduse la maxim, așa că ar fi păcat să ratăm ofertele.

Trei dispozitive de la Dedeman atrag atenția clienților. Sunt necesare în orice locuință și de asemenea au și prețuri cât se poate de accesibile. Ce găsim la Dedeman în perioada următoare?

În primul rând plafoniera LED Ambiance, care are are lumină RGB caldă sau rece. Cu ajutorul ei poți alege prin telecomandă dacă vrei ca lumina să fie rece sau caldă.

De asemenea, conform descrierii produsului, plafoniera oferită de cei de la Dedeman are o putere de 36W și flux luminos atinge până la 2800 lumeni. De asemenea, aceasta vine și cu un dispersor care imită senzația de cer înstelat. Ea pote fi achiziționat pentru doar 199 lei.

Mergem mai departe cu cei care vor să se trezească dimineață într-un stil aparte. Dedeman a pus la vânzare un radio cu ceas AKAI care de altfel arată și destul de drăguț și are funcția interesante.

Produsul de top de la Dedeman care se vinde doar cu 60 de lei

Cei care vor achiziționa acest produs se bucură de un radio FM cu ceas, bluetooth, putere de 6W RMS (2 x 3W RMS), funcție de alarmă și indicator pentru temperatură. Prețul este de doar 105 lei, conform site-ului Dedeman.

Iar cel de-al treilea produs din catalogul retailerului, care de altfel este mult mai accesibil este stația meteo fără fir Well Signal. De ce ai nevoie de ea? Vei afla temperatura curentă, dar și ora.

De asemenea, această stație are o rază de acțiune wireless în spațiu deschis. Poate funcționa până la o distanță de 100 de metri, iar mulți consideră produsul a fi unul profesional. Aceasta are și un senzor extern și costă doar 59,99 lei la Dedeman, conform informațiilor de pe site-ul oficial al retailerului.