Denise Rifai, îndrăgostită de Florin Cîțu? Mesajul jenant pe care i l-a trimis. „Pur și simplu îmi dau lacrimile…”

31 oct. 2021
Denise Rifai, îndrăgostită de Florin Cîțu? Mesajul jenant pe care i l-a trimis.

Nu mai este niciun secret că Denise Rifai este foarte apropiată de premierul interimar, Florin Cîțu. Pasiunea cu care-i apără toate derapajele politice a cam ridicat suspiciuni în rândul altor jurnaliști. România traversează cea mai grea perioadă, de la cel de-al doilea Război Mondial, nemții ne spun că suntem IDIOȚII Europei din cauza modului în care a fost gestionată pandemia, iar vedeta Kanal D îi dedică ode lui Florin Cîțu.

Denise Rifai i-a dedicat premierului interimar un mesaj amplu pe pagina ei de facebook, în care l-a prezentat ca un fel de Iisus Hristos al politicii românești.

„Este, cred, cel mai cinstit si corect politician pe care l-a Avut tarisoara asta. Am spus “cred” pentru ca nu-i cunosc indeaproape pe absolut toti politicienii romaniei, asa ca e posibil sa mai fie vreunul, sau doi ca el. Dar cam atat! Insa niciunul, care sa fii ocupat deja toate demnitatile pe care le-a avut Florin in statul roman.”, a spus vedeta Kanal D.

În vara acestui an, ea a fost surprinsă la o terasă, alături de Florin Cîțu și Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu. Aceasta era îmbrăcată în niște pantaloni foarte scurți, iar SPP-iștii care nu lăsau pe nimeni să se apropie de demnitar, i-au făcut imediat loc când au văzut-o că se apropie, semn că era de-a casei.

Denise Rifai, luată peste picior de Mircea Marian

Jurnalistul Newsweek, Mircea Marina a ridiculizat mesajul lung postat de Denise Rifai, prin care vrea să-i ia apărarea cu orice preț lui Florin Cîțu. Aceasta explică și că de fapt premierul interimar nu vrea să-l îngroape pe generalul Nicolae Ciucă, așa cum se zvonește prin piață.

„Pur și simplu îmi dau lacrimile când văd efortul impresionant al doamnei Denise Rifai de a-l sprijini pe domnul prim-ministru și de a da sfaturi inteligente PNL: “Este, cred, cel mai cinstit si corect politician pe care l-a Avut tarisoara asta. Am spus “cred” pentru ca nu-i cunosc indeaproape pe absolut toti politicienii romaniei, asa ca e posibil sa mai fie vreunul, sau doi ca el (…) Ce solutie ar trebui sa gaseasca PNL?

Una singura: sa invite PSD la guvernare! Asta fac cei de la USR. Obliga PNL sa invite PSD la guvernare. Foarte bine! Eu vreau sa vedem un guvern PNL-PSD! (…) La joc PNL! E o vorba… cand viata iti da lamai, faci Limonada!”.
Frumos scris. Din suflet. Desigur, aștept momentul în care doamna Rifai îi va cunoaște “indeaproape” pe absolut toți politicienii, pentru a avea o analiză completă și competentă.”, a scris Mircea Marian pe facebook.

Denise Rifai a postat mesajul de mai jos în urmă cu câteva zile, dar a devenit ținta glumelor abia acum, când a fost citit și de alți lideri de opinie. Epistola ei este considerată ridicolă și exagerată de mulți. Ca vedetă Kanal D, este bizar că are astfel de opinii politice, în contextul în care posturile generaliste evită să se poziționeze din acest punct de vedere.

Odă dedicată lui Florin Cîțu, de către Denise Rifai

„Simt nevoia sa fac cateva precizari. 🙂
De cateva zile urmaresc un subiect care s-a tot rotit si invartit pana ce, constat ca a devenit subiect de discutie serios, pe la colturi desigur, intre politicienii romani. :))))

Umbla o “soparla” cum ca presedintele PNL, Florin Citu, nu vrea sub nicio forma sa-si lase scaunul de premier la palatul Victoria si ca face si desface pentru ca premierul desemnat, Nicolae Ciuca sa nu-si poata constitui majoritatea necesara pentru a-si trece guvernul in parlament si, chipurile, Florin Citu i ar forta mana presedintelui Iohannis sa l desemneze tot pe el – premier. 😀😅

Eu inteleg ca imaginatia unora care au un singur scop – si anume sa preia puterea in PNL – merge pana intr-acolo incat sunt in stare de absolut orice scenariu. Insa, sunt cateva precizari care trebuie facute.

FlorinCitu este foarte foaaarte departe de metehnele standard ale politicianului mioritic. E un tip care si-a dorit doar sa ajute si sa si puna expertiza in slujba Romaniei. N-are nevoie nici de scaune ( ca are acasa suficiente, muncite si castigate prin forte proprii) si nici de partide! Este, cred, cel mai cinstit si corect politician pe care l-a Avut tarisoara asta. Am spus “cred” pentru ca nu-i cunosc indeaproape pe absolut toti politicienii romaniei, asa ca e posibil sa mai fie vreunul, sau doi ca el. Dar cam atat! Insa niciunul, care sa fii ocupat deja toate demnitatile pe care le-a avut Florin in statul roman.

Deci, ca sa ne linistim. Omul asta are cate scaune isi doreste sa-si cumpere si este cel mai devotat om posibil echipei din care face parte!
Si iata, cum minciuna are picioare scurte si soparlele viata trecatoare, luam aminte deja de pozitia premierului desemnat – N.Ciuca – prin aceasta propunere de armistitiu indreptata partidelor. Ce raspuns a venit de la USR???? Oare??! :))) Citim mai jos.

Sau si la USR, tot FlorinCitu conduce si are deal cu Ciolos ca sa-l forteze pe Iohannis sa-l desemneze inca o data. :))))
Jocurile politice in Romania au ajuns atat de urate si atat de in defavoarea noastra ca stat si cetateni, incat … cuvintele nu mai sunt de ajuns. Iar eu rar raman fara cuvinte!

Ce inseamna jocul acesta pe care il face USR acum???? In ce debandada politica am ajuns din cauza USR??? Ce solutie ar trebui sa gaseasca PNL? Una singura: sa invite PSD la guvernare! Asta fac cei de la USR. Obliga PNL sa invite PSD la guvernare. Foarte bine! Eu vreau sa vedem un guvern PNL-PSD!

Orice e mai bine decat vreo doua luni acum pierdute in Covid pentru organizarea de alegeri anticipate! Alegeri anticipate, pe care sa ne intelegem, PSD le va castiga en fanfarre! Si nu o zic eu, ci sondajele!
Asadar. La joc PNL! E o vorba… cand viata iti da lamai, faci Limonada!”, a scris Denise Rifai pe facebook.