Deputatul USR Emanuel Ungureanu a spus clar cine va fi numit premier de Klaus Iohannis. Un nume surpriză. Dacian Cioloș este doar o glumă

15 oct. 2021
Deputatul USR Emanuel Ungureanu a spus clar cine va fi numit premier de Klaus Iohannis. Un nume surpriză. Dacian Cioloș este doar o glumă
Dan Motreanu, în dreapta imaginii

Klaus Iohannis l-a desemnat în urmă cu câteva zile pe Dacian Cioloș să-și contruiască un Guvern cu care să obțină majoritatea parlamentară. Misiune imposibilă de altfel. O știu și cei din USR, așa cum o știe întreaga țară.

Cu toate acestea, Dacian Cioloș a continuat jocul și a încercat să poarte negocieri cu liderii celorlalte partide, dar desigură fără succes. Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a spus clar cine va fi premier. Nu a dat mai multe nume, ci doar unul.

Nu Florin Cîțu, ci Lucian Bode, cel care a fost până acum minstrul Energiei, apoi al Transporturilor, iar acum al Afacerilor Interne. Cu atâtea abilități, în mod cert poate fi și premier.

Cine crede Emanuel Ungureanu că va fi premier în cele din urmă

„La această oră, preşedintele ţării joacă România la ruletă, Adică spune hai să-l punem pe Cioloş la băşcălie, ne batem un pic joc de el, face un guvern la mişto, ăia se laudă că-s responsabili, vorbesc în bula lor, useriştii ies fericiţi, îşi conservă procentele, după care mai băgam un fraier că aşa, că nu vrea anticipate nimeni şi îl belim pe Cîţu.

În cele din urmă spune, vezi, Cîţu am încercat să te ţinem şi vine Bode prim ministru. Apropo, asta-i ştirea, el va fi prim ministru. (..) Toată lumea ştie că nu trece Cioloş, că al doilea o să fie Cîţu sau Vâlceanu sau dracu şi toată ştie că până la urmă o să fie Bode”, a spus Emanuel Ungureanu, citat de Adevărul.