Diana Șoșoacă, circ total la raclele Sfintei Paraschieva! Jandarmii au tremurat de frică în fața ei. Scene halucinante

15 oct. 2021
Diana Șoșoacă, circ total la raclele Sfintei Paraschieva! Jandarmii au tremurat de frică în fața ei. Scene halucinante

Nu este de mirare că România este una dintre cele mai sărace țări din Uniunea Europeană și că se situează pe ultimul loc în toate clasamentele privind nivelul de trai. Așa popor, așa condiții. Iar Diana Șoșoacă vine să confirme toate ipotezele.

În timp ce în Germania, Italia, Spania sau Franța, rata vaccinării a depășit 70%, iar numărul infectărilor pe cap de locuitor este de maxim 1 la mia de locuitorii, țara noastra este în pragul colapsului.

Românii continuă să refuze vaccinarea, trăind cu falsa impresie că sunt mai inteligenți decât restul planetei. Datele statistice arată contrariul. Rata analfabetismului funcțional este în creștere, iar acest lucru este vizibil chiar și făcând o simplă analiză a imunizării în fața unui virus care a îngrozit planeta.

Românii din Italia și Spania s-au vaccinat, cei din țară refuză. Cine e de vină?

Lipsa de educație a poporului, dublată de slaba pregătire profesională a liderilor țării, care s-au dovedit a fi de o incompetență revoltătoare, ne-au condus spre colaps. În ultimele 24 de ore, la fiecare 4 minute un român a murit de coronavirus.

În Italia și Spania, compatrioții care lucrează și locuiesc acolo sunt vaccinați în proporție de peste 80%, ceea ce înseamnă că probleme o reprezintă modul de gestionare a țării. Faptul că CNA nu a sancționat nicio televiziune care a dezinformat populația cu privire la vaccin este de asemenea revoltător.

Pe acest fond dramatic, popularitatea Dianei Șoșoacă este în creștere. Senatoarea, care s-a remarcat prin circ total, scandaluri și agresiuni a fost în prim plan și la raclele Sfintei Paraschieva. Reamintim faptul că au apărut mai multe informații în spațiul public care arată că aceasta s-ar fi vaccinat, deși s-a declarat anti-vaccinistă și anti-restricții. Desigur că ea neagă toate acuzațiile.

Scene înfiorătoare cu Diana Șoșoacă

Un internaut a fost martor la descinderea Dianei Șoșoacă la Iași și a fost de-a dreptul îngrozit. Nici măcar jandarmii nu au avut curaj în fața ei, deși încălca toate legile. Cătălin Hopulele le-a transmis un avertisment și celorlalți lideri politici în vederea alegerilor din anul 2024.

„A venit Diana Șoșoacă astăzi la Iași la slujba de pe pietonal ca un buldozer. Fără mască, în dreapta ei un dac liber cu un steag și vreo 4-5 alte persoane. Au tăiat prin cordoanele de jandarmi ca prin caș, unul n-a îndrăznit să-i spună ceva. Iar cînd s-a găsit totuși un jandarm care să încerce să-l oprească pe stegar, că nu-i voie cu arme albe, pericol etc., a pus mîna Șoșoacă pe el și i-a spus atît „tu ești nebun, ai ceva cu drapelul României?”.

Dar altceva vreau să vă spun. A făcut un live astăzi Diana Șoșoacă cînd s-a așezat la coadă și a mers cîțiva kilometri pînă în curtea catedralei, să se închine la moaște. Nu vă cer să vă uitați mult, doar la primele 3-4 minute (link în primul comentariu). După ce-i înfierează pe Cîțu, Arafat și Iohannis, uitați-vă la oamenii de acolo, din rînd cu ea.

Parcă a ajuns Simona Halep pe aeroport. Își fac poze cu ea, copiii îi strigă numele, bătrânii își dau jos pălăria și-i spun „putere, doamnă!”. Toată lumea îi face cu mîna. Filmarea de vreo 50 de minute avea vreo 8.000 de distribuiri și 18.000 de like-uri.
Motto-ul e chiar la început și-l spune Șoșoacă – „dacă anul trecut nu eliberam Sfânta Parascheva, nu se putea face nimic anul acesta”. Iată aici adevăratul stat paralel.

Prieteni, politicieni, Superman Florin Cîţu, premier desemnat Dacian Cioloş, toți cei care pretindeți că aveți binele românilor în minte, uitați-vă la primele 5 minute din filmulețul ăsta. Arătați-l cui vreți voi, oricui v-ar putea ajuta, și hai să strîngeți un pic rîndurile, că 2024 e aproape și cred că urmează cele mai înspăimîntătoare alegeri din istoria țării.”, a scris Catalin Hopulele pe facebook.