Diana Șoșoacă și Gigi Becali s-au vaccinat! Acuzații extrem de grave: cine se află în spatele celor doi

04 nov. 2021
Diana Șoșoacă și Gigi Becali s-au vaccinat! Acuzații extrem de grave: cine se află în spatele celor doi

Timp de câteva zile, campania de vaccinare părea să-și fi găsit ritmul normal. Aparițiile lui Gigi Becali pe la toate televiziunile au dus, însă la o scăderea dramatică. Acesta a spus că el are leacul minune și că-l dă gratis tuturor românilor. Mai mult, patronul FCSB a spus că-l poate fabrica ușor la el la clinică.

Este vorba despre Arbidol, un anti-viral folosit și în Rusia cu rezultate modeste. Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu a recunoscut că a luat și el acest medicament, când a fost bolnav, dar numai sub îndrumarea medicului și asociat cu multe altele. Acesta ar fi eficient doar în formele de debut ale bolii, dar chiar și așa nu garantează nicidecum vindecarea.

De altfel, în Rusia a avut loc o explozie a cazurilor și au închis granițele, după ce au încercat să insiste pe Arbidol. Acum au renunțat la el, dar se face lobby intens în România pentru promovarea acestui medicament, care nu este nici pe departe un leac miraculos.

Face Gigi Becali doar business? La bază, așa cum chiar el a spus-o de atâtea ori este cioban. Însă românii aleg să creadă mai mult în povești, decât în știință. Mai mulți analiști consideră că se încearcă destabilizarea țării și de aceea oamenii sunt îndemnați să nu se vaccineze.

Europa este șocată de scepticismul românilor, când vine vorba de imunizare și țara noastră a devenit deja studiu de caz. Nemții ne numesc deja idioții Europei.

Dovada că Gigi Becali și Diana Șoșoacă sunt vaccinați

Alexandra Păcuraru, fiica patronului Realitatea Plus, Marcel Păcuraru a dezvăluit pe un grup de jurnaliști că are dovezi clare care arată că atât Diana Șoșoacă, cât și Gigi Becali sunt vaccinați.

Senatoarea amenință cu instanța, dar sunt mulți jurnaliști care au aflat că într-adevăr aceasta și-a administrat unul din seruri în urmă cu mult timp chiar. Așadar tot circul făcut de ei pare din rațiuni de business, iar în spatele lor pare a fi o influență care vine din Rusia, conform mai multor analiști.

„Buna dimineața. Sigur ca ajuta! Sigur ca da! Voi prezenta mesajul diseară in cadrul emisiunii mele. Este strigător la cer ce se întâmpla in spitalele din România, nici cei morti nici cei vii nu mai au loc. Și revoltător este ca am văzut doua certificate de vaccinare unul a lui Becali al doilea a Dianei Sosoaca care in continuare in spațiul public îndeamnă la nevaccinare.

Fiind documente medicale personale nu am voie sa zic nici sursa nici sa le arat dar am rugat instituțiile statului sa își facă treaba sa ii oprească din aceasta propaganda anti vaccin dacă așa este. Medicii din spitalele din tara spun ca peste 90% din cei Care mor sunt nevaccinați și este foarte trist ca pe patul de spital mor cu regret ca nu s-au vaccinat și fără un preot alături de ei. Am difuzat imaginile cu parintele care a intrat la ATI, in costum de pandemie! E nevoie de iubire de semeni și unitate! Va imbratisez cu drag!”, este mesajul Alexandrei Păcuraru.