Diana Șoșoacă susține că a fost bătută în Parlament de o femeie. Despre cine este vorba și cum s-a ajuns la scandal

13 apr. 2021
Diana Șoșoacă susține că a fost bătută în Parlament de o femeie. Despre cine este vorba și cum s-a ajuns la scandal

Diana Șoșoacă a făcut din nou spectacol. De data aceasta în Parlament. Mai exact în fața Camerei Senatului, unde fusese invitată la audieri pentru a i se analiza comportament deviant din ultima perioadă. Scandalul a pornit de la faptul că aceasta nu purta regulamentar mască.

Președinta Comisiei Juridice i-a cerut să respecte legea în vigoare, iar funcționarii care se aflau la intrarea în sală i-au blocat intrarea. În acel moment Diana Șoșoacă a împins cu piciorul în ușă, iar apoi a început să țipe că s-a dat ordin ca ea să fie bătută și că va depune plângere penală, ceea ce a și făcut.

Diana Șoșoacă a sunat la 112

A sunat la 112, unde s-a plâns că este agresată și amenințată. Ea a spus că a fost bătută de Iulia Scântei, care i-a instigat și pe alți doi funcționari de la Senat să facă același lucru.

„Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a strigat Diana Şoşoacă, care a continuat cu seria de acuzații.

”În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, a mai spus senatoarea care a fost votată pe listele AUR.