DIGI dă bilete gratis la Rolland Garros plus cazare și transport la Paris! Orice abonat le poate primi, cu o singură condiție. Este foarte simplu ce trebuie să facă

17 mai 2022
DIGI dă bilete gratis la Rolland Garros plus cazare și transport la Paris! Orice abonat le poate primi, cu o singură condiție. Este foarte simplu ce trebuie să facă

DIGI vine cu o nouă supriză pentru abonați. De data aceasta oferă bilete gratis la Roland Garros, cel mai așteptat turneu de Grand Slam al anului, de către români. Simona Halep a câștigat marele trofeu în trecut și a produs o mare bucurie tuturor. Acum are din nou șansa să obțină titlul.

DIGI oferă două bilete pentru sferturile de la Roland Garros, cu o condiție. Abonații trebuie să-și activeze opțiunea 4K cu prima lună gratuită, iar apoi să se înscrie în concurs și să participe la tombolă.

Norocoșii vor primi nu numai biletele pentru Roland Garros, ci și transport și cazare gratuite la Paris, practic o mini vacanță de vis în capitala Franței.

Cât vor plăti abonații pentru opțiunea 4K?

Cei care și-au activat opțiunea 4K, vor avea așadar prima lună gratuită, urmând ca apoi să plătească lunar câte 5 lei pentru UEFA Champions League, La Liga, Formula 1 sau Wimbledon, în direct, în Ultra HD.

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Gabriela Ruse și Ana Bogdan sunt deja pe tabloul principa de la Roland Garros, în timp ce alte tenismene se luptă chiar zilele acestea în calificări.

Din păcate, Alexandra Ignatik și Gabriela Lee au fost deja eliminate, dar Irina Bara și Mihaela Buzărnescu sunt încă în cursă. Jaqueline Cristina, deși avea un loc pe tabloul principal, nu și-a revenit după accidentarea suferită în urmă cu câteva luni și continuă recuperarea. Încă nu se știe când va reveni pe teren, mai ales că sportiva era covinsă că va fi aptă pentru Roland Garros.