DIGI, RCS-RDS – anunț important pentru toți abonații! Ce decizie a luat compania legat de facturi? Este oficial

10 nov. 2022
DIGI, RCS-RDS - anunț important pentru toți abonații! Ce decizie a luat compania legat de facturi? Este oficial

DIGI, RCS-RDS este una dintre cele mai active companii de pe piața din România. Numărul clienților crește foarte mult de la o lună la alta, fie că vorbim despre abonamente pentru cablu și internet sau pentru telefonie mobilă. Iar asta se vede și în sumele enormele care sunt virate către stat sub formă de taxe și impozite.

Așadar DIGI, RCS-RDS a virat, în luna octombrie, către bugetul de stat, nici mai mult, nici mai puțin de 80 milioane de lei, sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și ale tuturor entităților din Grup, active pe piața locală.

DIGI, RCS-RDS – strategie prin prețuri mici

În total, valoarea contribuțiilor fiscale ale filialelor din România a depăsit, în perioada ianuarie – octombrie, 804 milioane de lei, care deja era un record și o sumă greu de atins. Dar acest lucru nu se va reflecta în facturile abonaților. Ba dimpotrivă, ofertele de Black Friday sunt foarte bune, la fel și cele de fidelizare, când se poate plăti doar jumătate din preț.

DIGI, RCS-RDS  pune în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților. DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de aproape trei decenii, milioane de abonați.