Două super vedete au fost date afară de la PRO TV, deși aveau emisiuni de top! Din februarie nu vor mai fi pe post. Este scandalul anului

22 ian. 2023
Două super vedete au fost date afară de la PRO TV, deși aveau emisiuni de top! Din februarie nu vor mai fi pe post. Este scandalul anului

De neînțeles decizia conducerii PRO TV de a da afară două super vedete, care ani de-a rândul s-au indentificat cu unul din posturile trustului. Celebrul Mihai Mironică, dar și prezentatoarea Ioana Cosma au fost dați afară, alături de alți cinci colegi, fără nicio explicație plauzibilă.

Pretextul ar fi că audiența nu este suficient de mare și că emisiunea din care aceștia fac parte nu produce suficienți bani. Producătorul emisiunii, Leo Badea susțiune contrariul. Și el a fost concediat alături de Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. Din cauza acestei decizii fulger a managementului PRO, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, şi-a anunțat și el demisia.

Ce spun reprezentanții PRO TV legat de această decizie șoc

 „Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. Şapte persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport.

Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul. Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație”, a spus Leo Badea.

Mihai Mironică și Ioana Cosma nu au oferit momentan reacții. Cei doi lucreză în trustul PRO TV de peste 20 de ani. Nimeni nu înțelege de ce au fost dați afară și nu au fost mutați pe alte job-uri eventual.

Reprezentanții PRO au motivat decizia prin ajutări ale grilei de programe făcute pe baza analizelor de performanță: „Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe”.