Dramă imensă pentru Liviu Vârciu. De ce boală suferă simpaticul prezentator: „Nici nu știi ce să mai faci…”

01 apr. 2023
Dramă imensă pentru Liviu Vârciu. De ce boală suferă simpaticul prezentator:
Sursa foto: Instagram

Liviu Vârciu se confruntă mai tot timpul cu probleme de sănătate. Celebrul prezentator tv a ajuns în pragul disperării pentru că simte că nimic nu se rezolvă.

În ultimele luni de zile, problemele l-au tot asaltat pe Liviu Vârciu. Prezentatorul tv s-a simțit rău de mai multe ori, iar de fiecare dată nu a fost vorba despre COVID, ci fie despre anumite probleme medicale post COVID, fie despre o răceală.

Recent, Liviu Vârciu s-a plâns că se simte și mai rău. Acesta le-a recunoscut fanilor săi că a răcit și cu toate că a crezut până în ultimul moment că e vorba de COVID, având în vedere că se simte exagerat de rău, se pare că nu acesta era răspunsul.

Nu știm concret ce fel de virus a lat prezentatorul tv, cert este că acesta se simte mai rău decât în timpul pandemiei. Se mișcă cu greu și de asemenea, le-a recomandat și fanilor săi să fie vigilenți în continuare pentru a nu ajunge în situația lui.

”Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de Covid, nu este Covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la Covid puturosule. M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: „A, covidul? Stai așa un pic…”. De două zile sunt praf. Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi.

Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nici nu știi ce să mai faci”, a mărturisit prezentatorul TV pe InstaStory.

Liviu Vârciu, probleme mari de sănătate după COVID

Și în urmă cu câteva luni, acesta a mai făcut un test COVID pentru că se simțea la fel de rău și din nou, testul era negativ. Atunci, Liviu Vârciu povestea că ar fi rămas cu niște punctulețe pe plămâni din perioada în care a avut virusul, iar ele sunt cele care îi dau mari bătăi de cap.

”Toate analizele pe care le-am făcut înainte de Covid-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a precizat prezentatorul TV pe atunci.