După Simona Halep, acum Sorana Cîrstea are probleme mari! Va fi și ea suspendată? Informații incendiare

02 feb. 2023
După Simona Halep, acum Sorana Cîrstea are probleme mari! Va fi și ea suspendată? Informații incendiare

Colege de generație, dar rivale în adevăratul sens al cuvântului, Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au disputat mereu primul loc la capitolul popularitate. Ambele s-au bucurat de atenția românilor, dar performanțele excepționale ale celei dintâi au făcut-o să devină idol pentru mulți.

Deși Sorana Cîrstea a declarat în nenumărate rânduri că ea și Simona Halep sunt extrem de diferite și că din acest motiv nici nu au putut fi vreodată prietene, ei bine cele două seamănă destul de mult la anumite capitole. Ambele sunt foarte impulsive și pe terenul de joc și în afara lui.

Sorana Cîrstea a fost amendată cu 10.000 de dolari la Australian Open după ce a fost eliminată chiar din turul 1 de jucătoarea din Kazahstan, Yulia Putinseva, deși a condus mult timp în meci. Pentru că nu s-a prezentat la conferința de presă de după joc, așa cum o cer organizatorii, aceasta a fost aspru sancționată.

Și Simona Halep a procedat la fel după ce a fost eliminată la US Open tot din primul tur și s-a ales cu aceeași amendă de 10.000 de dolari. Atunci a și fost ultimul ei meci oficial. Apoi au apărut acuzațiile de dopaj și suspendarea.

Va fi și Sorana Cîrstea suspendată?

Sorana Cîrstea a avut de multe ori ieșiri necontrolate și a încălcat regulile pe bandă, astfel încât fanii se întreabă dacă nu cumva frumoasa româncă nu se va trezi într-o zi cu o suspendare pentru comportament deviant.

Momentan, ea se află într-o cădere de formă, ajungând pe locul 61 WTA, după ce în ultimii doi ani nu mai ieșise din top 50. Ea urmează să participe la Abu Dhabi și Dubai și speră să-și revină.

”Nimic de valoare nu vine ușor și nu există scurtături către munca grea. Frumusețea vieții și a sportului este să-ți atingi obiectivele urcând pe cealaltă parte a durerii. Abu Dhabi, Doha, Dubai, trei turnee care vin…”, a scris Sorana Cîrstea, la InstaStory.