Elena Merișoreanu, dusă cu salvarea la spital în stare gravă. Cu ce boală a fost diagnosticată artista

19 sept. 2021
Elena Merișoreanu, dusă cu salvarea la spital în stare gravă. Cu ce boală a fost diagnosticată artista

Elena Merișoreanu trece prin momente grele în aceste moment, iar familia îi roagă fanii să se roage pentru aceasta. Cântăreața de muzică populară se simțea rău de mai bine de o săptămână, dar starea ei s-a agravat în ultimele ore.

Aceasta a crezut că are o răceală foarte puternică și că îi va trece. Fiica ei a insistat să facă un test COVID, care ulterior a ieșit pozitiv. Elena Merișoreanu nu a luat în calcul că ar putea avea coronavirus întrucât aceasta este vaccinată cu schema completă.

Totuși trebuie menționat că nu toți cei care se vaccinează fac anticorpi, mai ales dacă nu le este corect administrat serul de către asistente.

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, familia a chemat salvarea, informează Antena 3. În aceste momente, cântăreața în vârstă de 73 de ani este internată la Instititul Matei Balș din Capitală.

Artista a mai stat în spital în această vară, după ce a fost operată de colecist (fiere). Intervenția nu a fost una complicată, dar ca orice boală i-a creat un mare disconfort.

Acum Elena Merișoreanu trece din nou prin momente grele. În anul 2018 a avut o altă cumpănă. Atunci a suferit o operație de urgență la corzile vocale. A fost nevoită să-și anuleze toate concertele și evenimentele programate, pentru că avea nevoie de o perioadă prelungită de recuperare.