ENEL, anunț despre facturile la gaze. Ce spune compania despre sumele lunare. Unii clienți plătesc prea mult

05 mai 2023
ENEL, anunț despre facturile la gaze. Ce spune compania despre sumele lunare. Unii clienți plătesc prea mult

ENEL România vine cu un anunț extrem de interesant pentru clienții săi. Este vorba despre facturile la gaze, mai exact despre valoarea acestora.

Pentru că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, cu siguranță toți românii își doresc facturi minime la gaze, dar și la energie.

Și acest lucru este posibil, însă înainte de asta este bine să știm cât de importantă este centrală termică. ENEL România spune că dacă centrala termică nu funcționează cum trebuie, atunci, clienții ajung să plătească mai mult la factura lunară.

Cel mai bun exemplu este cel în care o persoană are costuri mari la gaze, dar nu are nici măcar 25 de grade în timpul iernii în interior. Atunci, spune compania, este momentul în care trebuie să ne schimbăm centrală termică.

Astfel, cei care vor să facă acest pas și să plătească mai puțin la factura lunară la gaze, sunt invitați să opteze pentru oferta ENEL România.

Oferta ENEL România pentru cei care vor să plătească o factură mai mică la gaze

Pot achiziționa o centrală termică cu rate de la 160 de lei pe lună, în 36 de tranșe egale. De asemenea, transportul și montajul centralei termice sunt incluse, astfel că niciun client nu va fi nevoit să plătească bani în plus sau să aștepte prea mult pentru a o folosi.

”Tie cum iți funcționează centrala? Cât plătești la gaze? Dacă ai probleme cu centrala sau ai costuri mari la gaze deși nu ai 25 de grade în casă pe timp de iarna, se poate să ai nevoie de o centrală nouă, economică.

Profită de oferta Enel:

✔️ Tranșe începând de la 160 lei/lună
✔️ Până la 36 de tranșe egale
✔️ Centrală termică in transe egale, pe factura de energie
✔️ Transport și montaj rapid incluse în preț”, se arată în oferta celor de la ENEL România pentru clienții săi.