Ești client BCR? Anunț de ultimă oră. Se fac schimbări majore. Toți clienții trebuie să știe, altfel li se va bloca totul

09 mai 2023
Ești client BCR? Anunț de ultimă oră. Se fac schimbări majore. Toți clienții trebuie să știe, altfel li se va bloca totul

Dacă ești client BCR află de ultimele modificări pe care reprezentanții băncii le-au făcut. Este vizată direct funcționarea aplicației George. 

De când cu digitalizarea, tot mai mulți români se bazează pe o mai bună funcționare a aplicațiilor de internet banking. Astfel, dacă o aplicație nu funcționează, mulți ar putea fi puși într-o situație dificilă.

Iată că cei de la BCR vor să evite astfel de probleme și vin cu noutăți pe care mulți clienți se vor bucura să le audă. Aplicația George a fost modificată, iar surprizele nu se opresc doar aici.

Conform anunțului făcut de la BCR, noua versiune a aplicației George aduce câteva noutăți. Astfel, modul de afișare al produselor este diferit. De asemenea, statisticile privind cardul de credit arată și ele altfel.

Anunțul făcut de BCR. Ce se întâmplă cu aplicația George

Toate aceste lucru au ca scop o mai bună funcționare pentru clienți. Astfel, aceștia își pot gestiona finanțele după bunul plac. Iar cei de la BCR se arată încântați de noile modificări.

De asemenea, reprezentanții băncii îi invită pe clienți să le recomande și prietenilor aplicația George. Aceasta nu doar că este simplu de utilizat, dar le aduce și numeroase beneficii, pe care ar fi păcat să le rateze.

„George aduce noi surprize. Accesați aplicația și bucurați-vă de noul aspect al lui George. Noua versiune vine cu modificări în ceea ce privește modul de afișare a produselor, precum și statistici privind cardurile de credit, pentru a vă ajuta să vă gestionați finanțele după cum doriți. Acum poți împărtăși experiența lui George cu prietenii tăi și îl poți recomanda pe George”, se arată în cel mai recent anunț al celor de la BCR.

Iar vestea vine după ce anterior, clienții de la Raiffeisen Bank au întâmpinat ceva dificultăți în ceea ce privește accesarea serviciilor de internet banking.