Ești client CEC Bank sau te gândești să devii? Detaliul pe care trebuie să-l știi neapărat. Plătești cu mult mai puțin decât până acum

27 apr. 2023
Ești client CEC Bank sau te gândești să devii? Detaliul pe care trebuie să-l știi neapărat. Plătești cu mult mai puțin decât până acum

Dacă ești client CEC Bank cu siguranță știi că banca este extrem de generoasă când vine vorba de oferte, dar și de alte avantaje. Tocmai din acest motiv, ar trebui să fii la curent cu ultima decizie luată.

CEC Bank este una dintre cele mai vechi bănci din România. De asemenea, este și una dintre cele mai mari, așa că nu e de mirare numărul destul de mare de clienți pe care îl are.

Și la fel ca oricare alt operator bancar, cei de la CEC Bank se gândesc la nevoile clienților săi, în special în această perioadă dificilă, așa că ar fi bine să știm de ultima ofertă valabilă.

Pentru că a început noul an, avem de plătit diferite taxe și impozite. Uneori poate fi neplăcut să ne deplasăm la bancă, la primărie, ori să pierdem mult în trafic.

Oferta de nerefuzat a celor de la CEC Bank

Ce e de făcut? Cei e la CEC Bank au găsit soluția și le amintesc clienților de aplicația sa, pentru iPhone și Android, care a implementat suport pentru plata taxelor și impozitelor prin platforma Ghișeul, iar asta pentru a ușura muncă oamenilor de a-și achita dările către statul român, când trebuie facă asta.

Iar asta nu este tot. Cei care plătesc taxele și impozitele până în luna martie beneficiază de o reducere de 10% și pot face acest lucru prin intermediul aplicației, fără prea multe bătăi de cap.

”Dacă-ți plăteșți taxele și impozitele până în luna martie, beneficiezi de o reducere în valoare de 10%. Și nu e nevoie să pierzi timp în trafic sau la cozi. Faci plata rapid, direct din aplicația de mobile banking CEC app.

Plăteșți taxele și impozitele cu un singur țap din CEC app, aplicația de Mobile Banking. CEC app este integrată cu platforma ghișeul. Astfel, poți să vezi situația la zi a taxelor și impozitelor datorate și le poți achita rapid, cu un singur țap”, spun cei de la CEC Bank.