Ești client ENEL? Anunț de ultimă oră din partea furnizorului. Poți să plătești o factură mai mică, dacă faci asta. Se aplică doar acum

27 ian. 2023
Ești client ENEL? Anunț de ultimă oră din partea furnizorului. Poți să plătești o factură mai mică, dacă faci asta. Se aplică doar acum

ENEL a emis o atenționare de ultimă oră pentru clienții săi. Ar fi bine să știm ce se întâmplă cu tarifele începând cu ultima lună de iarnă.

ENEL știe că este o perioadă dificilă pentru toți clienții săi, așa că vine cu o recomandare extrem de importantă. Furnizorul de energie electrică le recomandă tuturor clienților să opteze pentru becuri LED.

Motivele? Sunt multiple, iar toate astea sunt prezentate de specialiștii de la ENEL. Conform surselor citate, în acest mod își pot reduce factura la energie electrică, iar suma poate fi cu mult mai mică decât ne-am fi așteaptă, așa că merită încercat.

Un bec LED are un consum mai mic cu aproximativ 80% față de unul incandescent, iar concluziile le puteți trage și singuri de aici.

Iar asta nu este tot. Cei de la ENEL le reamintesc clienților de plafonarea prețurilor la energie, astfel că în acest an, marea majoritate a clienților au șansa de a beneficia de prețuri accesibile și nu numai.

Recomandările ENEL pentru a obține facturi mai mici la energie

De asemenea, ENEL a publicat și un clip video informativ pentru a-i ajuta pe clienți să înțeleagă mai bine anumite aspecte ce țin de furnizarea energiei electrice.

”Implementăm măsurile de plafonare a prețurilor la energie electrică astfel încât tu, clientul nostru, să beneficiezi de aceeași energie, în condiții optime în acest an. Mai sunt câteva ore până intrăm live să explicăm în detaliu cum se aplică nouă schemă de plafonare a prețurilor la energie electrică, pentru clienții casnici, începând cu 1 ianuarie 2023. (…)

Becurile LED sunt mai bune decât cele incandescente pentru reducerea consumului de energie electrică. Un bec LED are un consum mai mic cu aproximativ 80% față de unul incandescent. Află de la Marius mai multe despre cum becurile LED te pot ajută să consumi energia eficient fără să renunți la confort”, se arată în mesajul postat de cei de la ENEL.