Ești client ENEL? Anunț extrem de important de la companie. Ajungi să plătești facturi mai mari

10 mai 2023
Ești client ENEL? Anunț extrem de important de la companie. Ajungi să plătești facturi mai mari

Dacă ești client ENEL, ENGIE, ori E.ON, ar fi bine să știi câteva lucruri despre facturile tale la energie. Sunt anumite detalii pe care pote nu le-ai luat în calcul.

După cum știm deja foarte bine, numeroase persoane au primit deja cardul de energie. Acesta se adresează persoanelor care se încadrează în categoria celor vulnerabile.

Și totuși cine poate beneficia de acest ajutor și evident, poate să plătească o factură lunară la energie mult mai mică? Totul poate fi explicat de Ministerul Muncii.

Totuși, cei de la E.ON România vin cu câteva lucruri interesante și nespuse până acum pentru clienții lor. Acestea se adresează însă și clienților ENGIE, dar și ENEL, având în vedere că măsura este una la nivel național.

Astfel, este bine de știut că indiferent dacă o persoană se încadrează în mai multe categorii de persoane vulnerabile, aceasta nu poate să beneficieze de diferite metode de sprijin de la stat.

Ce trebuie să știe clienții ENEL, E.ON și ENGIE

Cu alte cuvinte, cei de la E.ON România subliniază faptul că persoanele care se încadrează în mai multe categorii de persoane vulnerabile pot beneficia o singură dată de sprijin pentru compensarea prețului la energie. Acest lucru merită luat în calcul atunci când ne gândim la factura noastră lunară la energie.

„Cine stabilește dacă o persoană se încadrează în categoria persoanelor vulnerabile avute în vedere de OUG nr. 166/2022 ? Ministerul Muncii și Solidarității Sociale va întocmi și comunica lista potențialilor beneficiari în baza căreia se va emite cardul de energie.

Dacă mă încadrez în mai multe categorii de persoane vulnerabile, pot beneficia de mai multe ori de compensarea prețului la energie ? Persoanele care se încadrează în mai multe categorii de persoane vulnerabile pot beneficia o singură dată de sprijin pentru compensarea prețului la energie”, se arată în mesajul celor de la E.ON România.

Tags: