Fiica lui Gigi Becali, Theodora a reușit să câștige 4,6 milioane de euro dintr-o singură lovitură la doar 26 de ani. Cum a fost posibil

16 nov. 2021
Fiica lui Gigi Becali, Theodora a reușit să câștige 4,6 milioane de euro dintr-o singură lovitură la doar 26 de ani. Cum a fost posibil
Sursa foto: Facebook

Fiica cea mare a lui Gigi Becali se pare că îi urmează tatălui ei în afaceri după ce a reușit să dea o lovitură de aproximativ 4,6 milioane de euro. În vârstă de 26 de ani, Theodora Becali Mincu s-a înțeles pentru vânzarea unui teren unde urmează să fie construit un ansamblu rezidențial.

Un grup de firme a cumpărat un teren de 2 hectare de la fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, în urma unei tranzacții care este estimată la 4,6 milioane de euro. Pe acest teren urmează să fie construit un ansamblu rezidențial cu 140 de apartamente în zona corporațiilor din Pipera, potrivit informațiilor obținute de profit.ro.

Mai multe terenuri, vândute de familia Becali

Tranzacția s-ar afla în etapa finală, potrivit sursei citate, iar Theodora Becali Mincu este mai bogată cu câteva milioane de euro. De altfel, nu este prima tranzacție recentă a familiei Becali în zonă.

În ultima perioadă, au vândut mai multe terenuri în zona Pipera mai multor dezvoltatori imobiliari, printre care H4L Development și fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Valoarea totală a acestor tranzacții se ridică la suma de 35 de milioane de euro.

De altfel, Gigi Becali a înființat alături de ginerele său, Mihai Mincu, firma Becali Imobiliare, care urmează să dezvolte un ansamblu rezidențial de aproximativ 200 de apartamente, tot în zona Pipera.

Gigi Becali s-a dat în spectacol la cununia civilă

Mihai Mincu, soțul Theodora Becali Mincu, provine dintr-o familie respectată și înstărită. Numit și „Prințișorul din Dobroești”, acesta formează cu fata cea mare a lui Becali un cuplu de câțiva ani. Cununia civilă dintre cei doi a avut loc în 2019, moment petrecut la Athenee Palace Hilton, acolo unde au petrecut ore bune cu cei mai buni prieteni ai cuplului.

Bineînțeles, de la eveniment nu a lipsit nici Gigi Becali, care a fost sufletul petrecerii. S-a simțit bine, a dansat pe muzica machedonilor, chiar dacă imediat după eveniment au apărut câteva controverse în presa mondenă. Se pare că părinții lui Mihai Mincu au fost oarecum deranjați de socrul mic, adică de Gigi Becali, după ce acesta s-a dat în spectacol la eveniment.

Mihai și Theodora, la cununia civilă.