Filmul de pe Netflix care te face să plângi instant. Are milioane de vizualizari, dar nu oricine rezista sa-l vada

05 mai 2023
Filmul de pe Netflix care te face să plângi instant. Are milioane de vizualizari, dar nu oricine rezista sa-l vada
Sursa foto: Pixabay

Există un film de pe Netflix cu o puternică încărcătură emoțională. Unii au plană instant când l-au văzut, iar alții evită să îl vadă din cauza dramei sale imense.

Steel Magnolias este filmul de pe Netflix care te va emoționa până la lacrimi. Pierderea unei persoane dragi este mai mult decât devastatoare, mai ales atunci când această pierdere este atât de lentă și previzibilă cum este în cazul lui Shelby, o tânără femeie din sud a cărei diabet de tip 1 îi pune viața în pericol atunci când decide să aibă un copil.

Dar frumusețea este modul în care aceasta găsește alinare și mângâiere fix atunci când are nevoie. Filmul încheie fiecare lovitură dureroasă cu un umor cald și contagios, grație chimiei electrice împărtășite de Sally Field, Shirley MacLaine, Dolly Parton, Olympia Dukakis, Daryl Hannah și Roberts.

Iar un alt film de pe Netflix care trezește emoții este All The Bright Places. Aici vorbim despre o poveste de dragoste plină de speranță.

Filmul de pe Netflix care te va pune pe gânduri

Filmul de pe Netflix are la bază și un roman și se bazează în același timp subiecte grele precum depresia, sinuciderea, durerea și bolile mintale. Finch, un tip liniștit și singuratic, și populara Violet dezvoltă o legătură tandră pe măsură care îi ajută reciproc să se deschidă și să se vindece de traume din trecut.

Violet se gândește la sinucidere pe același pod unde sora ei a murit într-un accident, iar Finch, care se luptă cu tulburarea bipolară, provine dintr-un cămin abuziv. All the Bright Places abordează astfel de subiecte grele cu maturitate, astfel că unele scene s-ar putea să fie dificil de privit pentru unele persoane.

Totuși, ambele filme merită văzută alături de o persoană dragă. Ți-ar putea schimba complet perspectiva asupra anumitor lucruri care până acum păreau insesizabile.