Florin Cîțu aruncă în aer PNL! Ce le pregătește Guvernul românilor. Va fi haos total

08 iun. 2022
Florin Cîțu aruncă în aer PNL! Ce le pregătește Guvernul românilor. Va fi haos total

Președintele Senatului are vești proaste pentru PNL! Potrivit unei declarații făcute recent de Florin Cîțu, situația a devenit din ce în ce mai rea de când a plecat de la conducere.

Marți au fost votate în Parlament noi surse de finanțare pentru majorările de salarii din sistemul de stat. În acest context, Florin Cîțu susține că ministrul de Finanțe are datoria de a preciza sursa de finanțare pentru majorările respective.

Mai mult, fostul lider liberal a subliniat că „nicio măsură nu s-a mai discutat în partid” din momentul în care a plecat el de la conducere, lucru pe care îl consideră „bizar”.

„Este datoria ministrului de Finanţe să ne spună care este impactul şi sursa de finanţare. Ca membru PNL, pot să vă spun că nu s-a discutat această măsuri în interiorul PNL, este o măsură care a fost luată de coaliţie, înţeleg, şi s-a mers mai departe. Nu s-a mai discutat, după ce am plecat eu de la partid nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, ceea ce e bizar”, a spus Florin Cîțu pentru Profit TV.

Florin Cîțu este îngrijorat de mediul privat

De asemenea, Cîțu a atras atenția și asupra mediului privat, în contextul inflației cu care se confruntă țara noastră.

„Eu mă aştept acum, după aceast decizie, ca PNL să vină cu o soluţie şi pentru mediul privat pentru că inflaţia, argumentul pentru care au luat această decizie, îi afectează pe toţi. Datoria PNL este de a-şi ajuta pe toţi românii. Gândiţi-vă ce gândesc cei din sectorul privat, când au auzit această ştire că vor creşte salariile din sectorul bugetar”, a mai spus Cîțu.

În cazul în care salariile nu vor crește și în mediul privat, spune președintele Senatului, oamenii se vor gândi că trebuie să muncească mai mult și să plătească mai multe taxe.

„Se gândesc că vor trebui să muncească mai mult, să plătească taxe mai multe ca să susţină aceste salarii. Vreau să îi văd pe colegii liberali, să ne stângem şi să vedem ce facem noi pentru sectorul privat, pentru că sectorul privat este cel care ne-a votat”, a completat liberalul.