Florin Cîțu întoarce armele împotriva lui Klaus Iohannis! Cum vrea să pice Guvernul Ciucă (SURSE)

25 oct. 2021
Florin Cîțu întoarce armele împotriva lui Klaus Iohannis! Cum vrea să pice Guvernul Ciucă (SURSE)

România traversează cea mai grea perioadă din ultimii 30 de ani. Medicii compară situația dezastruoasă în care ne aflăm cu cea de la cutremurul din anul 1977, când și-au pierdut viața foarte mulți oameni. În acest context dramatic, criza politică se adâncește, iar partidele nu găsesc înlegere pentru a desemna un Guvern.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe generalul Nicolae Ciucă pentru a forma un cabinet, care să gestioneze în următoarele luni situația tragică din România. Pentru a fi votat, Guvernul are nevoie de voturile PSD și asta pentru că liberalii nu mai doresc să colaboreze cu USR.

Florin Cîțu s-a îndrăgostit, însă foarte tare de scaunul de premier și conform mai multor surse, acesta încearcă să blocheze învestirea Guvernului Ciucă. Pe la spate, el a întors armele împotriva lui Klaus Iohannis și nu vrea să renunțe la pocalul iluzoriu al puterii. Și jurnalistul Radu Tudor de la Antena 3 a citat surse care susțin același lucru.

Acesta a prezentat mai multe informații în cadrul emisiunii pe care o prezintă conform cărora Florin Cîțu este foarte reticent în discuții cu PSD și astfel social democrații au ajuns la concluzia că nu trebuie să sprijine Guvernul Ciucă.

Florin Cîțu vrea să-l îngroape pe Nicolae Ciucă

Radu Tudor este de părere că generalul ar găsi o cale de dialog cu PSD, poate chiar şi cu USR, fără să apese exagerat pedala disputelor politice între partide, însă cel care-l împiedică este Florin Cîțu.

De altfel, acesta spera ca președintela Klaus Iohannis să-l susțină până la final și să nu se renunțe la variante cu el premier. Acesta a uitat că nu ar fi ajuns niciodată șeful PNL fără sprijinul de la Cotroceni. Trebuie menționat că el nu are deloc autoritate în partid și sunt mari șanse să fie schimbat peste câteva luni.

Florin Cîțu speră să tragă de timp cât mai mult și să rămână premier interimar. Nu vrea să renunțe la Palatul Victoria, iar scopul său pare a fi înlăturarea lui Nicolae Ciucă din prim plan.

Nici Ludovic Orban nu pare să mai aibă vreun viitor politic. Disperat și agitat, el amenință cu tot felul de dezvăluiri, dar sursele ShowBlitz.ro spun că la sertar există dosare puternice contra fostului premier, legat de modul în care a gestionat banii pandemiei.