Frații Dedeman, anunțul la care visează toți clienții! Este cea mai bună veste pentru ei

25 apr. 2023
Frații Dedeman, anunțul la care visează toți clienții! Este cea mai bună veste pentru ei

Frații Dedeman au reușit să dea o nouă lovitură în ceea ce privește profiturile pe care una dintre companiile pe care le dețin le-a înregistrat. Se pare că investiția pe care au făcut-o chiar a meritat.

În primele trei trimestre ale acestui an, Cemaron Zalău și-a majorat cifra de afaceri cu 36%. Brut, vorbim despre suma de 194 de milioane de lei. Datele din aceeași perioadă a anului trecut arată că această companie, deținută de frații Dedeman, avea o cifră de afaceri de 143 milioane de lei.

Veniturile acestei companii deținute de frații Dedeman au crescut cu 33,5% în primele nouă luni ale acestui în, suma obținută doar din vânzări fiind de 178 milioane de lei. În 2021, suma din vânzări a fost de 133 milioane de lei.

Frații Dedeman au trebui să facă și investiții deoarece cheltuielile de producție au crescut și ele. Aproape 30 de milioane de lei au mers pe materiile prime, sumă care anul trecut a fost de 21 milioane de lei.

Cheltuielile cu personalul angajat au fost cu 29% mai mari anul acesta, ajungând la 30 de milioane de lei, spune profit.ro.

Frații Dedeman au bifat o nouă reușită

Sursa anterior citată arată că profitul global al companiei deținută de Frații Dedeman este de aproape 50 de milioane de lei anul acesta, în condițiile în care, anul trecut, acesta a fost de 42 de milioane de lei.

„Lucrăm în continuare la accesarea energiilor regenerabile, fiind în grafic cu implementarea proiectului CEMACON Green Energy Farm. Acesta prevede realizarea unei centrale fotovoltaice cu o putere de 1.000 kWp.

Cu ajutorul aestora, în corelație cu celelalte investiții deja finalizate, va fi acoperit integral consumul de energie electrică pe timpul zilei de la nivelul fabricii Recea. Mai ales în perioadele cu energie solară corespunzatoare”, spune directorul general Daniel Sologon.