Frații Dedeman au dat din nou lovitura. Ce trebuie să știe toți clienții. Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva

04 mai 2022
Frații Dedeman au dat din nou lovitura. Ce trebuie să știe toți clienții. Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva

Frații Dedeman au reușit să dea o nouă lovitură. Frații Dragoș și Adrian Pavel, fondatorii unuia dintre cele mai importante lanțuri de magazine de construcții din România, au reușit imposibilul.

Recent, cunoscuta revistă americană Forbes a publicat cel mai recent top al miliardarilor, printre aceștia aflându-se și români. Pentru prima dată de la realizarea acestui clasament al celor mai bogați oameni ai lumii, au fost incluși și frații Dedeman.

Dragoș Pavăl ocupă locul 1.928 în topul Forbes al celor mai bogați oameni ai lumii, cu o avere estimată la 1,5 miliard de dolari, în timp ce Adrian Pavăl ocupă locul 2.578, cu o avere estimată la un miliard de dolari.

Cine se mai află în top pe lângă frații Dedeman

În acest top au mai fost incluși, pe lângă frații Dedeman, Ion Țiriac, cel care împarte locul 1.818 cu Matei Zaharia și Ion Stoica, fondatorii companiei Databricks, scrie wall-street.ro. Sursa anterior citată scrie că Ion Țiriac are o avere netă de 1,6 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, cel mai bogat român inclus în clasamentul de la Forbes este Daniel Dines, fondatorul companiei de automatizări UiPath. Compania acestuia este listată la Bursa de Valori din New York.

Potrivit sursei anterior citate, averea lui Daniel Dines este estimată la 2,9 miliarde de dolari.

Topul Forbes al celor mai bogați oameni ai lumii arată că cei care conduc clasamentul sunt Elon Musk cu o avere estimată la 219 miliarde de dolari, Jeff Bezos cu o avere estimată la 171 miliarde de dolari și Bernard Arnault cu o avere la 158 miliarde de dolari.