Frații Dedeman au dat lovitura anului! Toti clientii sunt vizati! Ce se întâmplă cu magazinele DEDEMAN

01 mart. 2023
Frații Dedeman au dat lovitura anului! Toti clientii sunt vizati! Ce se întâmplă cu magazinele DEDEMAN

Pentru frații Dedeman, fiecare an aduce oportunități fabuloase de investiții și de dezvoltare. Iată că de această dată, Dragoș și Adrian Pavăl au făcut o alegere cât se poate de impresionantă.

Frații Dedeman au realizat una dintre cele mai mari tranzacții de pe piața imobiliară din România în 2021. Vorbim despre o tranzacție a cărei valoare era de 15 milioane de euro, pentru un teren de 7,1 hectare situat în Sectorul 1 din București.

Cui îi aparține terenul însă și ce se va întâmpla cu el? Înainte de achiziția fraților Pavăl, terenul a aparținut gigantului german Deutsche Bahn, iar surpriza vine de abia acum, pentru că acesta urmează să fie transformat complet.

Ce urmează deci? În urmă cu mai bine de cinci ani de zile, DB Schenker, furnizor global de servicii de transport și logistică, anunța deschiderea unui nou terminal de 21.000 mp pentru operațiuni de logistică și transport de grupaj în CTPark Bucharest West (CTP).

Frații Dedeman dau marea lovitură în București

Practic, planul gigantului era ca să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, însă planurile au fost date peste cap.

Acum însă, frații Dedeman ies la înaintare și vor să construiască un nou magazin DEDEMAN pe respectivul teren achiziționat în 2021. În cazul în care totul se concretizează, atunci, frații Pavăl vor avea opt magazine în București și două în Sectorul 1, o zonă foarte bună a Capitalei.

Toate aceste informații au fost făcute publice de cei de la profit.ro, care precizează că încă nu este clar când va fi gata magazinul DEDEMAN și nici când vor începe construcțiile.

”Beneficiarul (Dedeman, n.red.) dorește eliberarea terenului de construcții prin demolarea tuturor clădirilor de pe teren în vederea construirii în viitor a unui magazin pentru materiale de construcții, drumuri interioare și accese, platforme, parcaje, branșamente, rețele și lucrări tehnico-edilitare, panouri direcționale și publicitare, amenajare spații verzi și împrejmuire“, se arată în documentele analizate de Profit.ro.