Fratii Dedeman, decizie neasteptata legata de magazine! Anunț pentru toți clienții. Nu vor sa se razgandeasca

08 mai 2023
Fratii Dedeman, decizie neasteptata legata de magazine! Anunț pentru toți clienții. Nu vor sa se razgandeasca

Dedeman dă marea lovitură. Se pare că frații Pavăl nu țin cont deloc de criza economică, ci din contră, profită de ea pentru a se dezvolta în continuare.

Ce pregătesc frații Dedeman și ce trebuie să știe clienții? Un nou depozit logistic urmează să fie deschis în România. Acesta va fi amplasat pe Calea Republicii 169, la ieșirea din Bacău spre Adjud, în apropierea centrului comercial Hello Shopping Park, care include supermarketul Auchan.

Lucrările de construcție ar urma să fie finalizate chiar în această vară, conform celor de la Dedeman. Iar dincolo de faptul că cei din zonă se bucură de un nou magazin și cei care își caută un loc de muncă vor fi fericiți.

Cei de la Dedeman oferă salarii generoase, dar și beneficii pe măsură. Astfel, cel mai probabil, toate posturile disponibile odată cu deschiderea noului centru logistic se vor ocupa destul de repede.

Ce mișcare pregătesc frații Dedeman

Ce locuri de muncă oferă Dedeman? Momentan sunt disponibile doar două locuri de muncă cu punct de lucru în județul Bacău, ambele în cadrul magazinului de pe strada Abatorului din Bacău. Este vorba despre job-ul de consultant vânzări instalații termice și lucrător comercial la recepție marfă.

Iar planurile Dedeman nu se opresc doar aici. Dragoș și Adrian Pavăl mai vor să își extindă cu 30% și centrul logistic Dedeman din cartierul bucureștean Pantelimon, construit pe terenul fostei fabrici Acumulatorul.

Centrul logistic a fost construit anul trecut, având o suprafață de 40.500 de metri pătrați. Valoarea de construcție a acestuia a fost estimată de Profit.ro la peste 12 milioane de euro.

Cel mai probabil, extinderile vor continua, având în vedere că din punct de vedere al investițiilor, frații Dedeman nu au de ce să se se plângă. Iar asta este o veste bună și pentru cei care își caută un nou job, cu numeroase avantaje.