Frații Dedeman pregătesc o mega surpriză. Toți clienții sunt vizați. Este o premieră!

27 iun. 2022
Frații Dedeman pregătesc o mega surpriză. Toți clienții sunt vizați. Este o premieră!

Dacă unii investitori se plâng de situația actuală, pentru frații Dedeman lucrurile merg mai bine ca niciodată. Adrian Pavăl și Dragoș se pregătesc pentru o mega lovitură în România.

Unii retaileri au fost grav afectați de criza actuală, însă nu este și cazul celor de la Dedeman, care după ce au achiziționat un pachet de 30% din capitalul social al Grupului Tei, acum pregătesc acum o nouă investiție impresionantă.

Frații Dedeman vor să construiască un nou magazin Dedeman în județul Constanța, de această dată în orașul Techirghiol, iar cel de la replicaonline.ro au aflat că investiția se ridică undeva la peste 14 milioane de lei.

Mai mult de atât, Dragoș și Adrian Pavăl se mișcă destul de repede astfel încât lucrările de execuție ar urma să înceapă chiar în luna iunie, drept urmare nu ar fi exclus ca în doar câteva luni să vedem un nou magazin Dedeman în țară.

Un nou magazin Dedeman în România!

Deși prin proiect este propusă o durată de implementare de 12 luni, dacă stăm să ne uităm la modul în care a decurs construcția și amenajarea celorlalte magazine, cel mai probabil lucrurile se vor mișca mult mai repede și de această dată.

Noul magazin Dedeman va fi amplasat în intravilanul orașului Techirghiol, înpartea de sud-vest a acestuia, pe strada Răscoala din 1907, Nr.52B, la ieșirea din oraș spre Moșeni, respective DJ393.

Aceasta este a doua mare lovitură pe care cei de la Dedeman o dau în acest an. În luna aprilie, frații Pavăl, proprietarii magazinelor Dedeman au achiziționat un pachet de 30% din capitalul social al Grupului Tei, care deține lanțurile comerciale Farmacia Tei și Bebe Tei.

Și să nu uităm că Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail, drept urmare, frații Pavăl au făcut o alegere cât se poate de profitabilă.