Guvernul Cîțu a decis! Va fi lockdown în România în următoarele zile? Ministrul Dan Vîlceanu a făcut anunțul oficial

09 oct. 2021
Guvernul Cîțu a decis! Va fi lockdown în România în următoarele zile? Ministrul Dan Vîlceanu a făcut anunțul oficial
Dan Vîlceanu în prim plan

România este puternic lovită de valul 4 al pandemiei, dar asta nu-i oprește pe politicieni să-și ducă bătăliile în continuare. Țara nu are guvern în acest moment, dar partidele nu reușesc să se pună de acord. USR, PSD și AUR nu-l mai doresc pe Florin Cîțu premier, dar PNL insistă cu acest nume.

Alina Gorghiu a anunțat că liberalii vor merge la Cotroceni cu o singură propunere de prim ministru: Florin Cîțu. PSD dorește anticipate, iar USR spune că și-ar dori ieșirea din criză și să primească aceleași ministere înapoi.

Ministrul Finanțelor, actualul secretar general al PNL, Dan Vîlceanu a transmis că USR dorește lockdown, adică închiderea granițelor, dar că acest lucru nu se va întâmpla.

Anunțul lui Dan Vîlceanu

„USR vrea LOCKDOWN ! USR vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile!

Mesajul meu este clar : NU VOM ÎNCHIDE ECONOMIA!

Trebuie să înțeleagă și USR și PSD, că singura variantă de a scăpa de pandemie este vaccinarea și să participe activ alături de noi la campania de vaccinare.

USR are tupeul să jignească angajații din DSU, Ministerul Sănătății, INSP și DSP-uri, după ce a avut 2 miniștri ai Sănătății, care s-au întrecut în incompetență, au sabotat campania de vaccinare, la fel cum a făcut AUR, au dat datele personale ale românilor către diferite ONG-uri și acum ne spun cum ar fi trebuit să fie România în LOCKDOWN”, scrie Dan Vîlceanu pe Facebook.