În ce țară își va petrece Simona Halep luna de miere. Campioana olimpică Simona Radiș a dat-o de gol

19 sept. 2021
În ce țară își va petrece Simona Halep luna de miere. Campioana olimpică Simona Radiș a dat-o de gol
Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc pe 15 septembrie și de atunci este numai un zâmbet. Fostul lider mondial în tenis s-a bucurat de o petrecere perfectă alături de peste 300 de invitați, iar acum a plecat într-o scurtă vacanță alături de soțul său.

Luna de miere va fi de fapt doar o săptămână de miere pentru că apoi Simona vrea să revină la antrenamente pentru a-și pregăti revenirea în circuit. Ea a anunțat că are de gând să particile la trei turnee importante și că în mod cert va mai juca tenis încă doi trei ani de acum înainte. Abia apoi se va gândi la copii.

Unde-și petrece Simona Halep luna de miere

Simona Halep nu a dorit să le spună jurnaliștilor unde va pleca în luna de miere, însă campioana olimpică la canotaj, Simona Radiș a dat-o de gol. Cele două s-au întâlnit practic în avion, ambele mergând spre destinația Bodrum, Turcia.

”Ce coincidență… Același nume, același avion”, a scris Simona Radiș, pe Instagram, alături de o poză cu Simona Halep de la aeroport.

Simona Radiș și Simona Halep. Foto: Instagram

Simona Radiș a câștigat la Tokyo singura medalia olimpică de aur pentru România, împreună cu colega ei, Ancuța Bodnar. Ea a participat și la Campionatele Europene U23 derulate în urmă cu mai puțin de o lună și a reușit să mai câștige încă două medalii de aur, dar să și bată un record mondial la categoria ei de vârstă.

Simona Radiș are 22 de ani și este considerată urmașa Elisabetei Lipă. Aceasta are un foarte mare potențial și speră să câștige mai multe medalii în carieră decât cea care astăzi este președinta Federației de Canotaj.