ING Bank distruge Banca Transilvania. Mișcare neașteptată în sistemul bancar. Ce trebuie să știe clienții

19 ian. 2023
ING Bank distruge Banca Transilvania. Mișcare neașteptată în sistemul bancar. Ce trebuie să știe clienții

ING Bank a devenit una dintre cele mai apreciate bănci din România și are șanse mari să ia fața celor de la Raiffaisen Bank, BCR și inclusiv Banca Transilvania.

Luna trecută, ING Bank a venit cu o ofertă pe care mulți români o așteptau. Vorbim despre pachetul ING Young, care prevede acordarea unui card de debit, dar și acces în aplicația Home Bank, pentru copiii care au vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

Cei care accesau acest pachet erau scutiți de comisioane și de asemenea, costurile de administrare erau 0, iar părinții care sunt clienți ING puteam foarte ușor să aibă acces.

ING Bank anunța atunci că acest pachet poate să fie deschis online, de părinți, doar plin aplicația Home Bank în doar câteva minute. Astfel, un copil parte avea un card cu numele său, gestionând-și singur finanțele și făcând tranzacții.

În acest mod, spuneau cei de la ING, părinții pot stabili limite de tranzacții, pot bloca cardul, îl pot debloca și pot de asemenea să trimită și sume de bani.

Mai mult de atât, beneficiarul, adică minorul, poate să plătească cu cardul, dar și cu telefonul și poate să învețe și să economisească cu acest pachet, mai spuneau cei de la ING Bank.

”Principalele beneficii pentru copii și adolescenți:

Acces în aplicația Home’Bank: activează notificările; vizualizează soldul și istoricul tranzacțiilor; au acces la oferte dedicate în sistem cashback în ING Bazar; blochează direct contul sau cardul

Card personalizat: retrageri de la bancomat folosind cardul cu numele lor; plăți POS sau cu telefonul mobil prin intermediul aplicațiilor ING Pay, Apple/Google și plăți online”, spuneau reprezentanții băncii.

ING Bank a dat lovitura cu noul său pachet

La rândul lor, părinții se bucură de transparență totală, adică văd activitatea copilului lor, pot seta limite tranzacționale și de asemenea, pot gestiona eficient anumite tranzacții.

”Pachet accesibil și ușor de gestionat: deschiderea și administrarea contului direct în aplicația HomeBank; gratuit; poate fi deschis pentru fiecare copil din familie

Transparență totală: vizibilitate asupra activității copilului sau adolescentului, setare limite tranzacționale 100% online, blocarea contului

Gestionare eficientă: nu sunt acceptate tranzacții la comercianți care au ca obiect de activitate pariurile, comercializarea băuturilor alcoolice și a tutunului”, mai spuneau cei de la ING Bank.

Iar pachetul ING Young s-a dovedit a fi un real succes. Cei de la ING Bank au primit un feedback cât se poate de bun și se pare că nenumărați clienți au fost interesați de o astfel de opțiune, lucru care s-ar putea să nu le convină prea mult rivalilor de la Raiffeisen Bank, BCR sau alte bănci de renume care activează în România.