ING Bank îți dă bani LUNAR dacă faci acest lucru, fie că ești client sau nu. Lovitură puternică pentru Raiffeisen Bank și BCR

27 ian. 2023
ING Bank îți dă bani LUNAR dacă faci acest lucru, fie că ești client sau nu. Lovitură puternică pentru Raiffeisen Bank și BCR

Cei care au cont la ING Bank, atunci trebuie să profite neapărat de această ofertă. Nici Raiffeisen Bank, BCR, ori alte bănci nu au venit cu un astfel de plan până acum.

Cheltuielile sunt destul de mari în ultima vreme, însă dacă alegem să punem bani deoparte, cei de la ING Bank ne răsplătesc pe măsură, iar sumele nu sunt de neglijat.

Dacă alegi să îți deschizi un cont de economii la ING Bank te bucuri de o dobândă de 2,5 pe an. Mai mult de atât, dacă îți pui banii într-un depozit, atunci te bucuri de o dobândă de 6%.

Practic, cu cât pui mai mulți bani lunar în cont, cu atât sumele tale cresc și mai mult, așa că ar fi păcat să pierzi această ofertă. De asemenea, spre deosebire de alte bănci, la ING Bank ai acces mereu la banii tăi din contul de economii fără să pierzi dobânda, așa că nu trebuie să îți fie teamă să îi ții deoparte și să îi scoți doar în situații urgente.

”Ai dobândă avantajoasa de 2,5% pe an
Ai acces oricând la bani, fără să pierzi dobânda acumulată
Transferi instantaneu bani din contul curent, prin Home’Bank
Primești o dobândă de 6% p.a.* cu Depozit Bonus pe 4 luni
Economisești automat prin activarea Plăților recurente”, spun cei de la ING Bank.

Cum poți să primești mai mulți bani de la ING Bank

Mai mult de atât, reprezentanții băncii vin și cu o recomandare pentru cei care vor să economisească bani. Deși pare dificil, există trei pași importanți care ne pot ajuta să punem bani deoparte.

Prima oară trebuie să ne dăm seama de câți bani avem nevoie în fiecare lună pentru a ne asigura toate cele necesare, iar mai apoi, cât din această sumă putem economisi lunar, fără prea mult bătăi de cap.

”Pasul 1: Stabilește-ți un obiectiv: Câți bani îți trebuie?

Pasul 2: Pune bani deoparte în fiecare lună și beneficiază de cea mai bună dobândă.

Pasul 3: Începe acum. Neapărat. Psihologic vorbind, asta e cel mai greu lucru: să începi”, este recomandarea celor de la ING Bank.