Laurențiu Reghecamf îi dă lovitura de grație lui Adrian Mutu. Briliantul a încasat umilința vieții lui

04 oct. 2021
Laurențiu Reghecamf îi dă lovitura de grație lui Adrian Mutu. Briliantul a încasat umilința vieții lui

Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai României din ultimii 20 de ani, dar nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor și în noua lui profesie, cea de antrenor. Briliantul se află de 12 etape la cârma echipei patronate de Adrian Mititelu Junior, FCU Craiova.

Duminică seara a avut loc derby-ul local între cele două mari rivale, CSU Craiova, antrenată de Laurențiu Reghecamf și echipa lui Adrian Mutu. Meciul a debutat cu un război ai declarațiilor, care au ținut primele pagini ale presei.

Laurențiu Reghecamf a spus că cei de la FCU Craiova încearcă să blocheze accesul suporterilor pe teren de teamă că CSU Craiova are mai mulți fani. În replică, Adrian Mititelu Junior  i-a spus ca mai bine să-și vadă de amantele și prostituatele lui.

Ce salariu avea Adrian Mutu la FCU Craiova

Scandalul provocat de această serie de declarații controversate s-a mutat și în teren, dar și în galerie. Un bărbat chiar a murit. Meciul s-a terminat 2-0 pentru CSU Craiova. Asta a însemnat automat demiterea lui Adrian Mutu, care nu a performat la acest club.

El are o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro, dar se pare că nu va activa. FCU Craiova caută acum un nou antrenor, iar potrivit celor de la ProSport, favorit ar fi Marius Șumudică.

Adrian Mutu a bifat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri pe banca lui FCU Craiova.

Pentru prestația lui ca antrenor, el semnase la începutul sezonului un contract valabil două sezoane cu clubul pe un salariu de 14.000 de euro lunar.