LIDL dă aproape GRATUIT aceste produse de super calitate clienților săi. Ce trebuie să facă rapid ca să le primești

01 feb. 2023
LIDL dă aproape GRATUIT aceste produse de super calitate clienților săi. Ce trebuie să facă rapid ca să le primești

Clienții LIDL ar trebui să știe de ultima ofertă pe care retailerul a pus-o la bătaie. Se aplică în orice magazin LIDL din România, însă există și o singură condiție.

LIDL aduce săptămânal noi oferte, astfel încât clienții să poată să se bucure de orice tip de produse. Dacă vrei deci să cumperi produse la prețuri mici, unele aproape gratuite, având în vedere reducerile, trebuie însă să ai card LIDL Plus.

Ce se întâmplă mai departe? Ofertele sunt valabile doar în cadrul aplicației pentru iPhone și Android, așa că mai bine o instalezi dacă mergi la cumpărături la LIDL.

De asemenea, de fiecare dată când mergi la LIDL trebuie să scanezi cardul de fidelitate la casele de marcat, astfel încât să poți să beneficiezi de o ofertă personalizată.

Cum își răsplătește LIDL România clienții

În acest mod, cei de la LIDL te răsplătesc pentru achizițiile anterioare și cine nu își dorește asta? Cei care scanează des cardul LIDL Plus primesc un bonus și pot să își cumpere produsele preferate la prețuri mult mai mici.

Toate aceste detalii se regăsesc pe site-ul oficial al LIDL România, însă e bine de știut că ofertele sunt limitate, așa că dacă ai pus ochii pe un produs, mai bine scanezi cardul, verifici aplicația și îl achiziționezi cât mai repede.

”Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casă de marcat. Vezi ofertele de săptămâna această”, se arată în informarea celor de la LIDL România. 

Nu uita și că în această săptămână, mai exact până pe 1 februarie, te poți bucura de o gamă largă de produse grecești la LIDL. Prețurile pornesc de la 7 lei pentru iaurturi și sunt accesibile și când vine vorba de carne, ulei grecesc de măsline și nu numai.