LIDL oferă 200 de lei acestor clienți. Oferta pe care nu trebuie să o ratezi. Timpul e limitat

12 mai 2023
LIDL oferă 200 de lei acestor clienți. Oferta pe care nu trebuie să o ratezi. Timpul e limitat

LIDL lansează o ofertă pe care nimeni nu trebuie să o rateze. Vorbim despre o sumă de bani pe care retailerul o oferă clienților, dar și alte surprize.

LIDL aduce noi surprize pe rafturile magazinelor din întreaga țară. Dacă mergi la cumpărături de joi, vei avea parte de niște oferte cu adevărat spectaculoase.

Începând cu ziua de joi, LIDL îi invită pe clienți să achiziționeze cel prin un produs din gama de specialități Italiamo. De asemenea, dacă ajungeți să cheltuiți minimum 70 de lei, aveți șansa să plecați acasă și cu mari premii.

Este vorba despre un concurs pe care LIDL l-a demarat deja. Astfel, cei care cumpără produse din gama menționată și au un bon de minimul 70 de lei, se pot înscrie în tombolă.

Ce premii pot câștiga? Cel mai interesant premiu este voucherul LIDL în valoare de 200 de lei. Practic magazinele îți oferă șansa de a achiziționa produse în valoare de 200 de lei, gratuit.

Ce premii poți să câștigi la LIDL

10 vouchere LIDL în valoare de 200 de lei sunt puse la bătaie, deci doar 10 clienți norocoși se pot bucura de ele. Iar acesta nu este singurul premiu oferit în acest concurs.

Clienții LIDL au de asemenea șansa de a câștiga cinci espressoare de cafea Breville Latte destul de interesante. Iar premiul cel mare este un frigider Fram, pe care un singur norocos îl poate câștiga. Tot ce trebuie să faci este deci să mergi în magazinele LIDL și să profiți de ofertă.

„Italienii au minestrone, dar și noi avem atâtea variante… Pe oricare te gândești să o gătești săptămâna aceasta, dă-i un twist cu produsele #Italiamo! Apoi înscrie-te în CONCURS cu orice bon de minimum 70 lei pe care apar și specialitățile #Italiamo. Detalii pe site. Ai nevoie de noi articole pentru amenajarea grădinii tale ? Hai să descoperi ce ți-am pregătit în oferta de joi”, anunță cei de la LIDL România.