LIDL oferă 500 de lei acestor clienți. Cum poți să primești banii? E foarte simplu, dar oferta e limitată

10 mai 2023
LIDL oferă 500 de lei acestor clienți. Cum poți să primești banii? E foarte simplu, dar oferta e limitată
Sursa foto: K. Mitch Hodge on Unsplash

LIDL le dă bani clienților. Și vorbim despre 500 de lei, o sumă deloc mică, având în vedere pașii pe care fiecare client în parte trebuie să îi urmeze.

Dacă mergi la LIDL, asigură-te că ai pe lista de cumpărături și acest produs. Dacă îl achiziționezi până la finalul verii, ajungă să te bucuri de premii pe măsură.

Despre ce produs este vorba? Despre înghețata Gelatelli sau Bon Gelati. Tot ce ai de făcut este să cumperi o înghețată și să ai un bon de minimul 70 de lei.

După ce ai finalizat cumpărăturile înscrie codul de pe bon printr-un SMS la numărul de telefon pus la dispoziție de cei de la LIDL România. De asemenea, o altă posibilitate este aceea de a înscrie codul unic pe site-ul oficial al LIDL România.

„Ai premii super cool cu fiecare #Gelatelli sau #BonGelati! În perioada 08.05 – 27.08.2023 poți câștiga premii care desăvârșesc relaxarea cu înghețată! Cumpără de minimum 70 lei și cel puțin o înghețată Gelatelli sau Bon Gelati, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1718 sau pe website-ul nostru și poți câștiga”, se arată în promoția pe care cei de la LIDL România au început-o deja.

Cum poți să primești 500 de lei de la LIDL

Și totul ce premii poți să câștigi? În primul rând o mașină Cabrio din marca Mini Cooper. Iar surprizele continuă. 50 de clienți au șansa să câștige unul dintre cele 50 de carduri de carburant în valoare de 500 de lei.

Aceste pot fi folosite în benzinăriile MOL din întreaga țară. Și cine nu își dorește să își încarce mașina cu benzină sau motorină gratuit? Un alt premiu oferit de LIDL este kitul de plajă.

10 clienți norocoși au șansa să câștige un șezlong, o umbrelă de plajă, dar și o ladă frigorifică, pe care pot să le folosească în vacanța lor de vis. Astfel, cei interesați ar fi bine să se grăbească și să profite de ofertă.