LIDL oferă aproape GRATIS aceste produse de top clienților săi. Cât timp este valabilă această ofertă

23 ian. 2023
LIDL oferă aproape GRATIS aceste produse de top clienților săi. Cât timp este valabilă această ofertă
Sursa foto: K. Mitch Hodge on Unsplash

LIDL pune la bătaie oferte care nu pot fi refuzate. Unele produse se vând aproape gratis, iar restul prețurilor nu sunt deloc rele nici ele.

LIDL începe în forță următoarea săptămână. Se anunță oferte de nerefuzat pentru milioane de clienți din întreaga țară. Începe săptămâna grecească, iar odată cu ea, produse care merită încercate măcar odată.

Ce produse găsim la LIDL deci? Frunze de viță de vie umplute cu orez, salată Tzatziki, măsline Kalamata, iar lucrurile nu se opresc aici.

Tot din magazinele LIDL putem achiziționa carne, pentru un grătar alături de prieteni, dar și fel de fel de brânzeturi, pateuri ori plăcinte grecești.

Surpriza vine de abia la final și anume atunci când ne uităm la prețuri. Cel mai ieftin produs din săptămâna grecească de la LIDL costă doar 7,99 lei. Este vorba despre iaurtul cremos cu fructe Eridanous, iar pentru aproape 8 lei, putem achiziționa patru astfel de iaurturi, de 125 de grame fiecare.

Tot la un preț mic, aproape gratuit găsim și crema de brânză cu Feta Eridanous, care costă doar 8,99 lei de, 150 de grame. Și lista prețurilor accesibile de la LIDL continuă.

Ce produse putem achiziționa cu doar 8 lei de la LIDL

Tot cu 7,99 lei putem achiziționa 250 de grame de Tzatziki Eridanous. Pentru cei care vor să simtă altfel săptămâna grecească, există și alte produse la prețuri imbatabile.

Spre exemplu, gyros din carne de porc Eridanous costă 13,99 Lei 500 g, adică 1 kg poate fi achiziționat pentru doar 27,98 lei. Oferta este însă limitată în cazul acestui produs, spun cei de la LIDL.

Același stoc limitat îl regăsim și la brânza Halloumi Eridanous,c are costă 12,99 Lei 225 g. Tot în săptămâna grecească de la LIDl mai putem achiziționa pateuri cu brânză / spanac și brânză Eridanous la un preț de 14,99 Lei pentru un kilogram, dar și pateuri cu brânză, oregano și susan Eridanous, la 16,99 Lei 1 kg.

La LIDL mai găsim și plăcintă grecească cu carne Eridanous, care costă 18,99 Lei 850 g, dar și carne de midii, prefiartă Eridanous la 15,99 Lei 300 g.

În oferta LIDL mai găsim telemea cuburi, aperitiv cu brânză feta, iaurturi cremoase, dar și fructe de mare în stil grecesc, ori chiftele umplute în stil grecesc, la prețuri accesibile.

Tot la LIDL, de săptămâna viitoare, uleiul de măsline extravirgin Eridanous costă doar 32,99 Lei 750 ml.